Able mentor идва в твоето училищеДата24.02.2017
Размер11.9 Kb.
Размер11.9 Kb.

ABLE Mentor идва в твоето училище

Програмата за индивидуално менторство стартира за втора поредна година в началото на октомври. Кандидатстването за ученици и ментори е отворено до 4 октомври

Има ли нещо, което винаги си искал да направиш, но никога не си знаел откъде да започнеш? С началото на учебната година идеята за този проект отново се завръща в мислите ти, но и усещането, че не знаеш как да стартираш, е също толкова силно. Е, тази година, вече има начин.

Програмата ABLE Mentor ще стартира за втори път в началото на ноември тази година. Ако станеш част от нея, ще получиш свой собствен ментор, който е професионалист в сферата, от която ти се интересуваш. Това може да е маркетинг, IT, туризъм, архитектура, дизайн, танци, благотворителност или каквото друго ти хрумне. А може би просто имаш нужда от съвет какво да учиш или как да презентираш и говориш по-добре пред хора.

Ти сам ще измислиш проект, по който в продължение на 4 месеца ще работиш заедно с твоя ментор. А той или тя ще те напътства и ще ти помага за успешното му осъществяване. Проектът може да е в три основни направления – бизнес, социален или личностно развитие.

През миналите два сезона на ABLE Mentor над 130 екипa (един ученик и един ментор) завършиха успешно програмата. За техните проекти можеш да прочетеш повече тук.

Ако си ученик в 10 или 11 клас, до 31 януари имаш време да кандидатстваш на нашия сайт www.ablementor.bg и да напишеш есе на тема "Какво искам да променя... и как ще го направя " в размер от 150 - 300 думи, което да изпратиш на students@ablementor.bg.Ако искаш да научиш повече за програмата ABLE Mentor, директно от неин представител, ще имаш тази възможност на ***********************, по време на твоя час на класа (или в залата на училището – където се разберем да се проведе представянето).

Сподели с приятели:


©zdrasti.info 2017
отнасят до администрацията

    Начална страница