Честит първи учебен ден от Az-Deteto com!Дата03.03.2017
Размер15.94 Kb.
Размер15.94 Kb.

Честит първи учебен ден от Az-Deteto.com!
Съобщение за медиите

14 септември, София
Децата са в Интернет дори и през ваканцията
Българските деца ползват активно Интернет и през ваканцията, сочат резултатите от летните инициативи на най-големия български детски портал Az-Deteto.com. От юни до септември сайтът има над 2500 уникални посетителя, и макар това да е два пъти по-малко отколкото през зимата, те са били много активни и са прекарвали повече време в портала.
Над 2100 са регистриралите се в уникалния за страната електронен детски лексикон, стартирал на 1 юни тази година.
Голям интерес предизвика завършилия конкурс „Историческите места на България“ за представяне на забележителности и специални за Българската история места с текст и снимки - с 62 участника!
Над 1200 вече са публикуваните детски новини на Az-Deteto.com от всички краища на страната и чужбина. Децата-репортери пишат за всичко интересно от ежедневието им. Конкурсът продължава до края на годината, като голямата награда за най-активния малък новинар е цифров фотоапарат.
Преди броени дни завърши и съвместният конкурс на Az-Deteto.com и Младежки театър „Николай Бинев“ - „На училище в театъра“. Трудната тема за есе, рисунка и стихче, не отказа феновете на сайта от цялата страна. Победителите ще бъдат обявени на специална церемония на 23 септември 2006, събота, от 11 ч, в залата на Младежкия театър, София.
По случай началото на учебната година, най-големият български детски уеб портал www.Az-Deteto.com стартира уникален конкурс „Моят първи първи учебен ден“. За участие в конкурса всеки първолак може да изпрати своя снимка от този специален ден на електронния адрес на сайта. Разбира се ще има много награди!
Сайтът продължава да подготвя нови и нови изненади за своите фенове!
За контакти:

Горица Белогушева

gbelogusheva@az-deteto.com

ул. Никола Славков 41, тел. 951 51 87София

www.az-deteto.com


Сподели с приятели:


©zdrasti.info 2017
отнасят до администрацията

    Начална страница