Информационни и комуникационни технологииДата17.01.2018
Размер12.83 Kb.
Размер12.83 Kb.

Задача 1. Да се копира текста 8 пъти. Да се вмъкне изображение от Clip Art и да се позиционира по различен начин в текста.

Информационни и комуникационни технологии


от Уикипедия, свободната енциклопедия
Информационни и комуникационни технологии (ИКТ) (на английски: Information and communications technology - ICT) е термин, който се използва за обозначаване на всички компютърни и комуникационни технологии (най-често използвани съвместно).

Терминът информационни и комуникационни технологии (ИКТ) е с широко значение, обхващащо всички познати начини и средства за обмен на информация, като радио, телевизия, мобилни телефони, компютърен софтуер и хардуер, сателитни системи и т. н., както и различни видове услуги и приложения, свързани с тях, като видео конференции и дистанционно обучение. ИКТ се използват в образованието, здравеопазването, библиотечната дейност и др. В съвременното информационно общество, нуждата от използването на ИКТ е очевидна, с оглед на нуждата от управление на огромното количество информация в различните сфери на човешката дейност. Успешното прилагане на ИКТ в образователните институции може да донесе множество ползи за всички учещи или работещи в тях.


In line with text

Square

Tight

Top and Bottom

Behind Text

In Front of Text

Edit Wrap pointsEdit Wrap points + Through
Сподели с приятели:


©zdrasti.info 2017
отнасят до администрацията

    Начална страница