Information eqt колекция облекло есен/зима 2017Дата16.11.2017
Размер14.66 Kb.
Размер14.66 Kb.

Information

EQT колекция облекло есен/зима 2017

Този месец, adidas Originals почита Детройт с носталгична колекция облекла, вдъхновена от гамата EQT на марката.


Черпейки от уникалната естетика и цветова палитра на оригиналната линия Equipment от 90-те години на миналия век, новата колекция облекла предлага набор артикули от класически спортни дрехи за мъже и жени, в лесно комбинируеми цветове.
За жените, емблематичните EQT цветове като бяло, светло сиво и характерното EQT зелено са съчетани заедно в гама от артикули като рокли, спортни горнища и якета. Акцентиращи детайли като бродерии, светлоотражаващи щампи и прогресивно метализирани елементи, обогатяват гамата със спортен привкус и запазват духа и философията на EQT.
В мъжката част на колекцията, сходни на тези принципи са приложени към по-класически издържана гама облекла, заменяйки EQT зеленото с много тъмно син EQT цвят. Завръщат се детайли като графични щампи с 3-те ленти, а в същото време моделите имат по-традиционно излъчване, модифицирайки класическото спортно облекло с фини корекции като издължени силуети и функционални джобове.

Георги Манчев

PR Manager – B+RED

Email: george.manchev@bplusred.com
Бележки към редакторите:

Относно adidas Originals

Вдъхновена от богатото спортно наследство на adidas – една от водещите в света спортни марки и глобален дизайнер и създател на спортно облекло и обувки – adidas Originals е лайфстайл марка основана през 2001. С архива на adidas, като основа, adidas Originals развива наследството на марката чрез отдадеността си към иновацията в продуктите и способността си да филтрира креативността и куража от игрищата и спортните зали през погледа да съвременната младежка култура. Белязана от емблематичното трилистно лого, използвано за първи път през 1972 и подкрепяно от тези, които продължават да оформят и определят съвременната култура, adidas Originals продължава да бъде марка-пионер за спортно облекло предназначено за улицата.

Сподели с приятели:


©zdrasti.info 2017
отнасят до администрацията

    Начална страница