Курсове по юридически английски език и ilecДата31.03.2017
Размер23.25 Kb.
Размер23.25 Kb.

КУРСОВЕ ПО ЮРИДИЧЕСКИ АНГЛИЙСКИ ЕЗИК И ILEC
Българската юридическа асоциация на Международната организация за развитие на правото със седалище Рим /ИДЛО/ организира за дванадесета поредна година курсове по юридически английски език и ILEC.
І. ОСНОВЕН КУРС:

Обучението се води по специално разработена програма от адвокат Албена Симеонова.


Курсът е предназначен за практикуващи юристи и преводачи, както и за студенти по право или международни отношения. Целта на обучението е да бъде усъвършенствана специфичната лексика в области на правото като търговско право, дружествено право, облигационно право, вещно право, трудово право, граждански процес и др. Активно се развиват четирите основни езикови умения – четене, писане, слушане, говорене.
Продължителност на обучението - 100 учебни часа. Групите се запълват по реда на записването.
Делнична група: с начало 13 октомври 2015 г. Провежда се във вторник и четвъртък от 18.30 часа, лекциите са по три учебни часа. Курсът продължава до средата на месец февруари 2016 година.
Съботна група: с начало 17 октомври 2015 г. Провежда се от 12.00 часа, лекциите са по три учебни часа. Курсът продължава до месец юни 2016 година.
Такса за участие: 490 лева при пълно заплащане на курса или 520 лева, платими на две вноски по 260 лева. Записването се потвърждава с плащане в едноседмичен срок от заявяване на участието.
За успешно завършилите основния курс, както и курса за подготовка на изпита ILEC, Българската ИДЛО Алумни Асоциация организира и ОСНОВЕН КУРС – ВТОРА ЧАСТ. Тази програма е направена с изцяло практическа насоченост. Работи се интензивно за постигане на отлични комуникационни умения – слушане на статии по различни правни теми, дискусии, обсъждане на различни казуси и др., както и превод на документи от английски на български и от български на английски /съдебни решения, договори и др./. Информация за началните дати на тези групи може да бъде получена на телефоните по-долу.
След успешно завършеното обучение Българската ИДЛО Алумни Асоциация издава сертификат на курсистите.
ІІ. КУРС ЗА ПОЛАГАНЕ НА ИЗПИТ ЗА ILEC:
Обучението се води от адвокат Албена Симеонова.
Курсът е предназначен за полагане на изпита, организиран от Британския съвет, за получаване на международно валиден сертификат на Университета Кеймбридж за юристи – ILEC (International Legal English Certificate).Необходимо е курсистите да имат общо ниво на английски Upper-Intermediate или по-високо, както и начални познания по правен английски.

Продължителност на обучението - 80 учебни часа. Групите се запълват по реда на записването.


Начало : 12 октомври 2015 г., провежда се в понеделник от 18.30 часа, лекциите са по три учебни часа. Курсът продължава до месец май 2016 година.

Такса за участие: 450 лева при пълно заплащане на курса или 470 лева, платими на две вноски по 250 лева и 220 лева. В цената не е включен учебник. Записването се потвърждава с плащане в едноседмичен срок от заявяване на участието.


За информация и записване:
Българска ИДЛО Алумни Асоциация

1463 София, ул. “ Тунджа” № 27


e-mail: bgidloaa@mail.orbitel.bg

тел: 02/851 11 21мобилни : 0887 423 336

Сподели с приятели:


©zdrasti.info 2017
отнасят до администрацията

    Начална страница