Лагер на Светлината 15, 16, 17 и 18 април 2016гДата16.11.2017
Размер73.96 Kb.
Размер73.96 Kb.

Лагер на Светлината

15, 16, 17 и 18 април 2016г

Годишно събиране на Пробудени и Озарени сърца от цяла България за балансиране на мъжкото и женското начало в нас – преминаване към

Ангелско съзнание

Работата, която свършихме през септември 2015 г продължава. Тази година преминаваме на по – високо ниво на съзнание и от обработването на енергиите на 4 – те елемента и достигането на 5 – ия елемент, стигнахме до момента на обединяване на мъжката и женската енергия. Както знаете Бог първо се е разделил на 2, 4, 8, 16, 32, 64 и т.н. в безкрайността. Всяко човешко същество има 8 основни клетки в тялото си, които никога не се променят, всички други се изменят на всеки седем години. Но първоначалните осем, тези, които определят същността на човека, остават едни и същи до самия край. С есенния лагер ние направихме първата основна стъпка за завръщане към божественото съзнание. Балансирайки 4 – те основни елемента в нас и достигайки до 5 – ия, който е балансът между останалите четири, ние се завърнахме едно ниво по – близо до Бог. Ако си представим, че Бог се разделил на 64 основни същности, които са изразени чрез нашите 64 кодона в ДНК, преминали сме през 32, 16 и 8, и на миналия лагер успяхме да се справим с предизвикателството на 4, сега настъпи моментът да се изправим срещу всички светли възможности, които събира в себе си двойката, да приемем както своето мъжко, така и своето женско начало. Това е последната стъпка преди човешкото съзнание да се превърне в божествено, но преди да стигнем до там, първо трябва да се научим да балансираме своята мъжка и женска енергия. Или по друг начин казано – да бъдем двуполови същества като всички ангели. Това е заложено във всеки един от нас. На 28 септември 2015 г се отвори пето измерение за колективното съзнание, а това е измерението, което се обитава от ангелите. Какво се случва след като преминем през пето измерение, ще бъде обявено в края на тазгодишното събиране.

Още по време на септемврийския лагер получих информация за следващото ниво, но тогава все още информацията беше неясна. С настъпването на 2016 г , когато започнах усилено да се занимавам с „Алхимия на съзнанието“ , картината започна да се изяснява. Преди няколко седмици бях помолен от Възнесените учители да отида на място в Белоградчик и околностите, за да мога да почувствам всичко преди да се впуснем заедно в това изживяване. Сега начинът, по който да програмираме съзнанието си, за да преминем на следващото ниво, ми е конкретно даден. Всички съмнения относно това, което трябва да се случи, се изпариха в момента, в който влязох в пещера „Магурата“.

В това пътешествие може да се включват както тези, които са участвали в предишното пътуване, така и хора, които не са. Важно е да се отбележи, че колкото работим заедно, толкова и работа се върши на индивидуално ниво. Местата така или иначе са фиксирани, енергията знае кого да привлече, за да успеем заедно да разпръснем точното количество светлина.

Нашето предложение към вас е пакет в хотел „Скалите“, който се намира в непосредствена близост от Белоградчишките скали – признати за 29 – тото от новите чудеса на света. Хотелът е най – лускозният в околността, разполага с най – различни удобства – от собствен спа център, зимна и лятна градина, до панорамен бар с неповторима гледка към Белоградчишките скали. Пакетът включва 3 нощувки на полупансион – закуска и обяд, ползване на спа център, професионални местни водачи, входовете на всички пещери, специално организиран фотолов, частно посещение за групата в пещера „Магурата“ и достъп до залата с рисунките, както и организарана за нас дегустация на три вида вина, домашни сирена и кашкавали, и брускети от лимец в самата пещера. Влизат още и 3 целондвени екскурзии + 1 допълнителна, сутрешна йога, както и всички практики и медитации, които ще се провеждат по няколко пъти на ден, на всички посещавани от групата места.

„Лагер на светлината“ ще се проведе между 15 – 17 и 18 април. Като е важно да знаете, че програмата ни е запълнена и понеделник, тогава са включени посещенията на две пещери и къщата на Боян Мага. Както знаете сърцето никога не контролира и никой не е задължен да остане до самия край, ако ви се наложи да си трънете по – рано, винаги имате свободата да го направите.

Ден Първи – 15.04.16

Пристигане в хотел „Скалите“ през целия ден в петък. Събиране на групата между 16 и 17 часа и потегляме на двучасова разходка в околностите на Белгорадчик, посещение на скалата на Богинята майка. Разходката ни ще бъде съпроводена от водач, който ще ни разкаже местните легенди.

Ако някой има желание и възможност да пристигне по – рано, можем да организираме за вас конна езда, стрелба с лък или арбалет, или преживяване с Off-road бъги.

Скалата на Богинята Майка

19:30 ч – Свободно време за вечеря

21:00 Ч – Събиране на групата за обща медитация, за да поискаме позволение от пазителите на свещените места, които ще посетим и синхронизиране на вибрациите помежду ни.

Ден Втори – 16.04.16

7:00 ч – Практика или йога занимание

8:00 ч – Медитация от „Алхимия на съзнанието“ с Възнесените учители

9:00 ч – Закуска – блок маса

10:00 ч – Отпътуване за целодневна екскурзия в Боровишки светилищен комплекс

13:00 ч – Около 13ч ще спрем за обяд – пикник на красива поляна. Обядът е включен в пакета.

Боровишки Светилищен КомплексБоровишката Черква

Боровишкият светилищен комплекс се нарича така заради голямото струпване на култови обекти на малка площ, населявана от келтите в първите векове преди новата ера. На това място са събрани множество причудливи скални образувания, сред които са скрити древни светилища. Тези светилища са открити съвсем скоро и са незивестни на повечето туристи. Пътешествието ни ще започне от Боровишкия манастир, след това ще имаме възможността да разгледаме от близо магурски знаци, издълбани в скалите, древни келтски кръстове, молитвена обител и олтар, както и две пещери над село Боровица. Кулминацията е достигането до Боров камък с неговото укрепление и светилище, наричан от някои Кулата на смъртта, заради множеството ритуали, свързани с духовна смърт и начало на нов живот, които са се провеждали там. В скалите на Боров камък са открити различни древни изображения, с чиято символика ще ни запознае местния ни водач. На това място ще проведем медитация за прераждане и връзка с новото начало във всеки един от нас.19:00ч – Свободно време за вечеря и почивка

21:00ч – По това време, ако все още имаме сили след интензивния поход, се събираме за вечерна медитация. Това ще се реши на място според нуждите на групата.

Ден Трети – 17.04.16

7:00 ч – Практика или йога занимание

8:00 ч – Медитация за балансиране на мъжката и женската енергия чрез образи

9:00 ч – Закуска на блок маса

10:00 ч – Събиране на групата и отпътуване към пещера „Магурата“Пещера Магурата

Каквото и да се каже за пещерата ще е малко, просто защото човешкият език не е достатъчен, за да побере чудесата на Вселената. Древните са знаели това и са предали знанията си чрез рисунки – езикът на образите. Тях ще видим в отделена зала в дълбините на пещерата, до която днес достъпът е специално обособен за туристи, но преди стотици хиляд

години избраните да я достигнат са преминавали през непрогледен мрак, високи скални препятствия, студ и страх от неизвестното. Защото за да успеят да достигнат до залата е трябвало да надскочат себе си и да подложат на изпитание най – ценното на всеки човек, а именно вярата. Любопитно е, че целогодишната постоянна температура на пещерата е 12 градуса, с едно изключение – залата с рисунките, където темперетурата се покачва с един градус, до божественото число 13. Но това е само една от малкото мистерии, с които ще се сблъскате на това древно място. Там е описана историята на целия човешки род – от преди 40 000 години – както и чрез определени образи е закодирано нашето бъдеще като раса. Преживяването в пещера „Магурата“ не може да бъде сравнено като усещане с никое друго, там с изключителна яснота се чувства силата, която носим като народ. Именно там ще намерите обяснение на твърденията на Ванга, Дънов, Крион и множество други пророци, че цялата човешка раса започва от нашата родна България. В пещерата ще проведем медитация за връзка с предците ни и получаване на информация по генетичен път чрез нашата ДНК.Пещера Магурата – Зала с Рисунки

След като се запознаем подробно с чудесата на залата с рисунките, ни очаква специално организирана за нас дегустация на три вида вина, домашно сирене и кашкавал в центъра на пещерата, под високия й свод.13:00 ч – Обедна пауза, включен обяд в програмата.

16:00 ч – Посещение на Белоградчишките скали, едно от чудесата на древния свят и 28 – тото от новите чудеса на света. Има различни теории за образуването им – една от тях е, че нашите предци, които са били с по – голяма височина от нас (както на физическо ниво, така и на духовно) са изобразили историята на слизането на човека в плътно тяло и отделянето му от Бог.Белоградчишките Скали

19:00 ч – Свободно време за вечеря. Местен ресторант ще бъде резервиран за нашата група, ресторантът е с панормана гледка към скалите. Там ще хапнем заедно, ще потанцуваме и ще празнуваме чудото, наречено Живот.

Ден Четвърти – 18.04.16

7:00 ч – Практика или йога занимание

8:00 ч – Практика за обединяване на човешкото с божественото съзнание

9:00 ч – Закуска на блок маса

10:00 ч – Освобождаване на хотела и тръгване към пещера „Венеца“ – „Венеца“ е новооткрита и скоро пусната е експлоатация пещера, особено богата на пещерни образувания, повечето от които са цветни и от ахат. Счита се за най-красивата в Европа. Практика с цветовете за повдигане на вибрациите на нашите тела ( физическо, ментално, емоционално).Пещера Венеца

12:00 чПотегляме към Чачин камък, друг не много известен туристически обект. Там са открити издълбани в скалите древни изображения, за които ще ни разкаже нашият гид. След това ще имаме възможност да се насладим на уникална панорамна гледка. Тук ще медитираме, за да обединим мъжката и женската Божествена енергия във всеки един от нас. Медитация от Пробуждане на Озареното Сърце – Единния Дъх.Древното Светилище - Чачин Камък

13:00 ч – Обяд със сандвичи и плодове

14:00 ч – Посещение на пещера „Лепеница“ и къщата на Боян Мага. Съществува легендата за пребиваването в пещерата на маг и лечител с името Дедо Баян. Счита се, че това е Боян Мага, който е намерил подслон в пещерата при някоя от неговите посветителски мисии. Ще можем да видим и къщата му, която се намира точно до пещерата. Церемония по закриването и посвещение от възнесения учител Боян Мага.Пещера ЛепеницаКъщата на Боян Мага

Цена на пакета: 350 лв

Пакетът включва 3 нощувки на полупансион – закуска и обяд, ползване на спа център, професионални местни водачи, входовете на всички пещери, специално организиран фотолов, частно посещение за групата в пещера „Магурата“ и достъп до залата с рисунките, както и организарана за нас дегустация на три вида вина, домашни сирена и кашкавали, и брускети от лимец в самата пещера. Влизат още и 3 целондвени екскурзии + 1 допълнителна, сутрешна йога, както и всички практики и медитации, които ще се провеждат по няколко пъти на ден, на всички посещавани от групата места.

Местата са точно определен брой, спуснати от възнесените учители, както и на предишния лагер. Цялата информация ще бъде разкрита по време на самото пътешествие.Депозит от 100 лв ще ви гарантира място за Лагера на Светлината. Депозита не може да бъде върнат, но може да бъде използван от приятел.

В Единство и Хармония на Вечната Любов и Светлина

Сподели с приятели:


©zdrasti.info 2017
отнасят до администрацията

    Начална страница