Матрица V – търсене на духа Изд. Вал Валерианстраница1/16
Дата16.11.2017
Размер2.42 Mb.
Размер2.42 Mb.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   16


Матрица V – търсене на духа

Изд. Вал Валериан
Пет-годишният проект Матрицата V беше завършен със Златното издание от гледна точка на осигуряването на индивидуални ключове към онези инкарнации, за които е предназначен – това е ограничена група от Много напреднали, Доминантни и Крайни инкарнации.
Има и нови сегменти непубликувани досега, написани в комбинация с енергийната динамика на този Ключ за завършване, например: Схеми за играта и пирамидите, Експерименталните препятствия, Генетичните манипулации типични за края на играта, Древната телепатия, Влечугоподобните и другите измерения, Краят на играта и земния планетарен дух, Тъмните шамани и халюциногените, Резултатите на земята по време на края на играта, Следването, Комформизма и Завършването; Комплексът на духа и др.
Вашето ЕГН и парола за декодиране е вградена в Матрицата V том 2.
1.

Настоящата информация не е за масова консумация, защото болшинството не биха могли да я разберат – толкова дълбоко са потънали в Играта. Единствените, които биха я разбрали са Финалните Инкарнации и Много Напредналите инкарнации. Съветът ми към всеки, който чете този материал е да работи с него индивидуално – ако нещо от него ви се струва невероятно, просто го сложете настрани. Помнете – вашият път се разтваря като цвете с много листенца постепенно, докато заблести във вашата Последна Инкарнация – същото става и с вашето съзнание.

Като казвам “Играта”, имам предвид илюзията, известна като живот в трето измерение с нейните крайности Мрака и Светлината. Игрите на полярностите целят да ви занимават и да ви пречат да осъзнаете кои наистина сте и да ви накарат да отдадете силата си на другите. Полярностите са илюстрирани добре от ин-ян символа, но този символ, обратно на масово разпространите вярвания, не отразява Баланса – балансът е перфектното СМЕСВАНЕ на двете полярности в едно. В нашата галактика съществува равновесие на полярностите – някои области са светли, а други – мрачни. За съжаление, Земята е в зоната на мрака. Нищо не може да се направи за това сега от отделен индивид или отделна група. Мракът, посредством организираните религии, правителства, общество и тайни групи, има твърде здрав контрол. Играта трябва да стигне до края си – Роберт Монро също знаеше това. Финалните инкарнации на Земята към 1955 не са се интересували от това да завършат Играта, а от своето лично усъвършенстване и развитие. Неговият Висш Аз тогава е бил единственият, който е приел предизвикателството не да промени системата, а да събуди другите Финални Инкарнации и да стимулира Напредналите Инкарнации така, че те да разкрият максимум от своя потенциал.

Аз съм един от онези, които той успя да събуди и сега се опитвам да продължа започнатото от него. Монро е избрал за себе си вариант с разделена на две инкарнация – едновременно с него в Русия е имало една жена, която правела “това, което аз правя в САЩ” – според самия Монро. Щом тази жена умре, те ще се съединят в една Финална Инкарнация.


Всеки Висш Аз избира преживявания и път, уникални за този Висш Аз. Капанът на съобразяването ви кара да отричате онова, което сте. Полярностите се стремят към съобразяване – бъди като нас, гласувай като нас, мрази като нас, награждавай онзи, който се подчинява – те се вбесяват, когато им кажеш “Не ме е грижа какво правиш ти, остави ме на мира”. Животът на Земята предразполага към пристрастяване. Стотици инкарнации отнема да си възвърнете контрола от страна на своя дух (Висш Аз) и да излезете от Играта. Щом се опитате да излезете от Играта, системата ви притиска и внася във вас чувство на вина чрез понятия от типа “ад”, “грях” и т.н. Командите за подчинение са вградени във вашето ДНК. Едва когато стигнете своята Последна Инкарнация вие вече притежавате духовната зрялост, за да се противопоставите.
В материала споменавам за много от генетичните манипулации на Земята, направени от извънземни. Има такива извънземни групи, които гледат на Земята като на нещо незначително – като на източник на храна и роби.
Типично за настоящия период е все по-силното доминиране на женския фактор. Този проблем се дължи на внесените от представители на империята Орион такива команди в човешкото ДНК, тъй като империята се управлява от женско влечугоподобно. Доминирането от този тип ще се засилва (особено в САЩ) толкова повече, колкото по-близо сме до 2012. Това е част от плановете на Мрака – те се стремят към власт, контрол и покорство.

Съветвам ви да медитирате над илюстрацията – предавайте изображението от нивото на своите очи нагоре по сребърната нишка към своя Висш Аз за обработка – това ще помогне много за вашия напредък.

Събитията ще се развият внезапно и много бързо. И аз и Вал чувстваме, че е спешно да разпространим този материал за тези, които имат нужда от него. Това нямаше да е така, ако не предстоеше нещо Голямо. Онези, които са предназначени да получат Матрицата V, ще я получат. Прочетете я, но прочетете и книгите на Монро – там има огромно количество информация, особено за астрала. Там ще научите за областите на системите от вярвания (ниво 25)/, областите за напреднали (ниво 27), Библиотеката, Центърът за Лечение и т.н.

Относно намесата на влечугоподобните, информация дава Дейвид Айк – за генетичната намеса в древността. Не се увличайте много по тази информация, обаче: проучете я, но не спирайте да се придвижвате напред и не затъвайте в нея.

Не сравнявайте мястото, на което се намирате вие с мястото на което се намирам аз. Всеки Висш Аз е уникален. Не трябва да се отчитате пред никой, освен пред себе си. Ако някой се опитва да ви контролира, кажете му да си гледа работата – съобразяването ограничава индивидуалното изразяване – приспособявайте наученото от различни източници така, че да се получи нещо уникално ваше.

Аз съм се занимавал с астрология, с Вика, обучаван съм от шамани и др., но съм извлякъл от това нещата, за които съм доказал, че работят за мен и аз непрекъснато правя това – донастройвам онова, което работи ... за мен.

Независимо какво можете да правите днес, ще можете да го правите след време или в друга инкарнация. Вие ЩЕ успеете. Матрицата V може да се окаже най-важната книга, която някога сте имали. По-голямата част от материала не може да се намери никъде в трето измерение. Част от него се държи в тайна от управляващите. Даже, ако не успеете да разберете всичко от книгата, вашият Висш Аз ще регистрира посланията и ще направи необходимото за вашия път. След като я прочетете животът ви ще се промени. Движете се с потока на промените. Вижте къде ще ви отведе. И най-важното: ВЯРВАЙТЕ В СЕБЕ СИ.

Май 2001

Авторът
2.


Златното издание на Матрицата V е финалният етап от проекта Матрицата V. Висшите Аз, включени в този проект са го предвидили като събитие с 2 фази. Книгата съдържа стотици ключове, които читателите ще използват за своя напредък. Само събудените финални инкарнации ще могат да обработят изцяло дадената в книгата информация. Останалите ще я използват според своето ниво на напредък. Независимо от това, дори просто прочитайки книгата, вие ще дадете на своя Висш Аз ценна информация, която той ще предаде на избрани свои инкарнации.

Белият дом сега е зает от президент, който иска установяването на диктатурата на Мрака и представлява най-голямата заплаха за мира днес. Извънземни групи позиционират своите летателни тела в рамките на нашата слънчева система. Жените продължават да настояват за женско управление в стил империята Орион, тормозейки мъжете. Световната икономика е пред разпадане. Тези и много други примери трябва да бъдат забелязани от онези, които наблюдават.

Сега е моментът да възвърнете силата си от онези, които искат да ви попречат да узнаете кои наистина сте – само така можете да излезете от играта. Играта ще продължи и след като ние вече сме се изнесли в по-високо измерение, но това не е наша грижа. Прочетете книгата. Използвайте, приложете онова, което можете в своя живот. Близо сме до края на Играта.

Книгата не е написана като “ръководство за Края на Играта”. Главното е да опознаете своя Висш Аз и да откриете кои наистина сте. Това е път, придружаващ свързването ви със своя Висш Аз, Събуждането ви във вашата финална инкарнация, и възвръщането на своята сила. Помнете това докато четете книгата.


Отправям този материал не към физическите тела, а към духовете, одухотворяващи тези тела, тъй като само духът може да разбере този материал. Ако тялото управлява духа, обаче, то ще отхвърли материала, тъй като той противоречи на заложената във вашата ДНК програма. Предизвикателството духът да преодолее физическото тяло започва с първата инкарнация и свършва с последната. Само финалната инкарнация осъществява 95% контрол. Преди това състояние да бъде достигнато, физическото се опитва да управлява истинското ви Аз. Стотици инкарнации отнема, докато духът открие, че има нещо повече от физическото. Стотици инкарнации отнема и търсенето на духа. Физическото продължава да търси външни решения и гледа да не се промени статуквото – то се стреми да даде на духа безкраен поток съмнения – това е дълго и трудно пътуване в посока към преодоляването на ДНК-командите. Накрая духът успява и напуска Играта. Всички успяват според това колко бързо узряват. Именно тях търся и именно те са онези, които ще разберат.
Кулминацията на инкарнацията в трето измерение е в Събудената Финална Инкарнация. Напредъкът е резултат от това до каква степен се идентифицираме с тялото или с духа си.

Висшият Аз няма пол – затова използвам думата Той/Тя, тъй като в езика ни няма дума, която да означава същество и от мъжки и от женски пол. Повечето от инкарнациите на земята са кондиционирани чрез програмирането на културата – целта отчасти е да се усилят вложените от извънземните команди в земното човешко тяло и да бъде накаран духът да повярва, че вие сте фалшивата идентичност на тялото и пола. Главната цел на земните инкарнации е да преодолеят контрола на тялото/културата, да разпознаят кои са, и да си осигурят широко разнообразие от преживявания на земята.


Висш Аз – истинската ви същност, осъзнаването на целия натрупан опит и мъдрост, съществуващи в по-високо измерение спрямо това на проекциите му, които събират преживявания. Висшият Аз напредва на етапи. Щом завършите инкарнацията си в трето измерение и Той/Тя ви отнесе на следващото ниво, то става една фасетка от следващото ниво на вашия напредък и вие можете да работите с по-висша версия на този Висш Аз и да започнете да събирате нови, съвсем различни преживявания. Евентуално достигате ниво, на което можете да сътворявате галактики и да проектирате три-измерни събития. Дори когато достигнете това ниво, обаче, то не е краят , а просто поредния етап от вашето израстване.
След всяка инкарнация в трето измерение, ние отиваме в четвърто – Астрала. След като тази инкарнация завърши, тя се връща във Висшия Аз, който е на по-висше ниво (плътност). Картинката на корицата показва каква е нашата истинска форма и вие виждате, че тя няма нищо общо с човешката. След Финалната Инкарнация всички проекции биват изтеглени обратно във Висшия Аз и той се измества в по-високо измерение от това, в което дотогава е събирал преживявания под формата на различни инкарнации. Висшият Аз не е безформен – той е с овална форма и луминисциращо светене на енергията. Висшият Аз е безсмъртен и вечен – Той/Тя никога не може да умре.

В трилогията на Монро той е наречен Аз-Там, а неговите Доминантни инкарнации – ЕХСОМ (Изпълнителен комитет). Монро използва думата измерение, а аз предпочитам думата плътност.Инкарнация – проекция на Висшия Аз в три-измерно физическо тяло, което да даде възможност за събиране на преживявания в трето измерение за този Висш Аз. Преживяванията зависят от използваната физическа форма. Голяма част от преживяванията на Висшия Аз не са резултат от инкарнации. В настоящия материал ние говорим предимно за земните инкарнации. Когато тялото “умре”, духът може да взаимодейства в астрала и според нивото на своята готовност се присъединява към бойно поле, религиозна група, или към по-напредналите нива на астрала, или някъде по средата между най-изостаналите и най-напредналите. Щом духът реши, че те са му достатъчни, Той/Тя “мигва” и тогава инкарнацията завършва. Висшият Аз, обаче, продължава.

Нашата линейна перспектива тук силно затруднява нашето разбиране – според нея би трябвало да се каже “той мигна и прие нова форма”. Това можеше да стане, ако инкарнациите ни следваха една след друга, но ние (земните инкарнации) съществуваме едновременно, като всяка от тях продължава различен интервал. Инкарнациите на Висшия Аз (ниски, средни, напреднали, доминантни и финални), съществуват в различни времеви периоди на трето измерение. Например, Висшият Аз може да избере да спусне своята финална инкарнация в Древна Гърция, а доминантната – в 1944 година, защото всяка от инкарнациите извлича онова, от което Висшият Аз се нуждае от различните времеви периоди. Можете да имате първата си инкарнация през 1944, а финалната – през 200 година пр.Хр. – всичко зависи от Висшия Аз, ИСТИНСКИЯТ ВИ АЗ, според това какви преживявания иска да има.


Земните инкарнации имат Доминантни (3-4) и Финална инкарнация. Всяка бива мъж и жена (многократно) и е с всякакви сексуални ориентации. ВСИЧКИ преживявания се съхраняват във Висшия Аз точно както преживяванията във вашата памет и до тях може да се получи достъп по желание.

Висшите Аз, които се инкарнират на земята, имат едновременни инкарнации, а тези, които се инкарнират на други планети, имат последователни инкарнации.

Едновременните инкарнации стават във всички честотни времеви периоди, в които отделните Висши Аз желаят преживявания и растеж. Те се съдържат във Висшия Аз и са необходими в различна степен на Напредналите, Доминантните и Финалната инкарнации.

Това, което се счита за ваша минала инкарнация, е всъщност инкарнацията най-близка по честота (времеви период) до вашата. Говорил съм с няколко души, които са били родени след Втората световна война, например, но имат силни интуитивни връзки с периода на войната като различни играчи на тази сцена. Или един мъж, който е роден през 50те, но има силни връзки с Американската Гражданска Война. За него това е инкарнацията най-близко по честота до неговата настояща инкарнация и оттук това е неговата “финална инкарнация”, така да се каже.

Тази най-близка инкарнация не се отразява на етапа на напредък на вашата текуща инкарнация. Можете да сте доминантна, но най-близката ви инкарнация да е средно, ниско, или някакво друго ниво спрямо вашата текуща инкарнация. Не е необходимо да съдите най-близката си инкарнация. Тя има своята роля в общото пътешествие и, в края на краищата, това пак сте вие.

Дежа ву – фразата се използва за чувството, че вече сте били някъде, но знаете, че в този си живот не сте ходили там. Това чувство се дължи на това, че сте в същата област на друга своя инкарнация, но на различна времева честота. Вашият комфорт или дискомфорт преминава през вашия Висш Аз. Обърнете внимание: това не е МИНАЛ живот – това е ДРУГ живот, тъй като всички инкарнации стават едновременно на различни честоти, които ние в трето измерение наричаме време.

Събитие – става дума за регионални събития, които се използват от двете полярности, за да принудят Играта да отрази техните възгледи.

Карта, която евентуално може да бъде разиграна (непозната, непредсказуема карта): отнася се до разтърсващи събития в глобален мащаб – например: Извънземни се показват публично пред планетата, или земни промени, оказали влияние върху цялата планета. Играта има няколко такива карти, които МОГАТ да бъдат разиграни в периода на Края на Играта тук на Земята.

Играта: Използването на тази дума произхожда от Висшите Аз. Империята и Мрака не я считат за игра по никакъв начин. Терминът се използва, защото предизвикателството е да бъдат преодолени извънземните технологии и манипулации, с цел да си възвърнем истинската идентичност (Финална Инкарнация), да съберем огромно количество сензорни преживявания (емоционални преживявания), и да придобием мъдрост. Предизвикателството е, че започваш без памет за това кой си и трябва да си я възвърнеш посредством решенията на своя Висш Аз.

Не съществува един единствен път за това просветление, но има много фалшиви пътища, наложени от Империята и Мрака, които пречат (например, религията). Всеки Висш Аз ще успее – някои по-бързо, други – по-бавно. За да откриете какво трябва да правите вие, трябва да си осигурите достъп до своя Висш Аз.

Това означава да достигнете нивото на осъзнаване, наречено от Монро ниво 12. Лично аз се научих по този начин и не зная друг. Това е метод за навлизане навътре, вместо навън. Да получи достъп до Висшия Аз е нещо, което Финалната инкарнация наистина желае – само вие и вашите Доминантни и Финални инкарнации могат да получат такъв достъп. – Доминантните инкарнации могат и да не осъзнаят, че са били там (по време на сън), освен ако не са с психични способности.

Този материал не е бил оповестяван публично от хиляди години, освен донякъде в книгите на Монро и материалите на Кредо Мутва.

Дори ако не го разберете, той ще окаже влияние върху развитието на духа ви. Империята не иска да знаете тези неща, тъй като е ориентирана към тялото, а не към духа. Това, че тази информация се разпространява точно сега трябва да ви говори нещо за непосредственото бъдеше на планетата.
Инкарнациите на Висшия Аз

Проектът Матрицата 5 е уникален в тази галактическа Игра. Разработен е от няколко Висши Аз в рамките на правилата на Играта. Предназначен е за Висшите Аз с едновременни инкарнации – за да обхване тяхното участие в Играта на трета плътност. Матрицата 5 не е създадена за Висшите Аз с последователни инкарнации – те ще продължат бавното си развитие дълго след напускането на Висшите Аз с едновременни инкарнации. Независимо от това, някои от последователните знаят за Матрицата 5. Знаят и това, че не могат да направят нищо, за да се намесят в този проект, тъй като другите Висши Аз няма да позволят такава намеса. Няколко месеца след като Матрицата 5 излезе, получавах и-мейли с нападки за това, че съм я написал.

Ефектът от Матрицата не се състои в това да промени нещо в механизма на Играта, а просто да разпространи информацията и ключовете за излизане от Играта на онзи, които се нуждаят от тях – тя е част от самата Игра.

Играта не реагира добре спрямо тези, които се опитват пряко да я предизвикват, но не реагира към вас, ако се опитате да излезете от нея и стигнете до финала, където липсват конфликти между полярностите. Последователните инкарнации, обаче, не обичат Матрицата, защото пречи на техния контрол/доминиране. Нека се ядосват, време е да завършим училището!

Когато преди две години Матрицата 5 беше публикувана, в библиотеката на ниво 27 (според Монро – фокус 27) беше поставено астрално копие от книгата, за да може да я чете всеки, който пожелае. Доставката там се равнява на търсенето. Книгата е все още там и ще остане там, докато едновременните Висши Аз напуснат и тази библиотека престане да бъде необходима. Когато бе публикувано Златното издание, то замени предишното на това ниво. ВСИЧКИ едновременни Висши Аз имат инкарнации, които имат достъп до ниво 27. Поради това ВСИЧКИ те, посредством тези инкарнации, ще получат достъп до “Матрицата 5 Златно издание”, което съдържа финалните ключове, необходими за успешното завършване на Играта. Няма значение дали вашата финална или Много напреднала инкарнация са в мрачните векове, древния Египет, или в двора на китайски император. Вибрациите на Матрицата 5 като звънец ще привлекат тяхното внимание. Когато наскоро ходих в библиотеката, там имаше няколко човека, усмихнаха ми се и казаха “ето го”. На което аз отговорих: “прочетете книгата – ТОВА е важното, - не аз”.

Това, че имате книгата означава, че имате тези ключове. Не сте били подтикнати да я купите просто от любопитство. Това е станало благодарение на ВАШИЯ Висш Аз, който иска тази негова инкарнация да разпространи тези ключове на ВСИЧКИТЕ ви инкарнации.

Възможно е вашата текуща инкарнации да се нуждае само от някои от тези ключове, а другите ви инкарнации – от други. Ако сте Събудена Финална Инкарнация, ще ги оцените. Помнете, че времето не е линейно. Матрицата 5 ви облагодетелства и в други времеви периоди. Последователните инкарнации не могат да направят НИЩО, за да предотвратят влиянието на Матрицата върху вас. Те могат да се опитат да ви попречат да прочетете Матрицата, или да ви подтикнат да я пренебрегнете, но дори да не се съобразите с написаното в нея, след като сте я прочели, тя ще окаже необходимото влияние върху по-напредналите ви инкарнации. Разчитайте на СВОЯ Висш Аз и казвайте на онези, които се опитват да ви влияят отвън, да си гледат работата.

Матрицата 5 е уникална. Пътят, който сте избрали е уникален са вас. Преживяванията ви са избрани за вас, от вашия Висш Аз. Всичко това е съществено за вашата същност, за да можете да излезете от Играта и да завършите успешно. Но почакайте. Онова, което предстои е ДАЛЕЧ по-интересно.


Висшият Аз

Аз съм пътувал по енергийната връзка с моето физическо тяло – подобна е на визуалния пасаж между световете, показан във филма Старгейт 1: един кръгъл блестящ тунел. Преминаваш през тази енергия и се появяваш във Висшия Аз.

Откъм вътрешната страна виждах Висшия Аз като матов, но светещ с естествена енергия. В овалната форма има изображение на всяка инкарнация, на която главата съм аз – редове и редове от тях. В средата на “сцената” на моя Висш Аз има енергийна колона, където импулсите (спомени, преживявания и т.н.) се обработват и съхраняват. Глобусът е мястото, където може да се получи достъп до всяка отделна инкарнация. Достъпът до Висшия Аз е възможен за всички Доминантни и Финални инкарнации.

Преди Висшият Аз да избере своя път, той не е бил празна банка с енергия – съвсем не. Той е имал всички спомени преди да избере да се инкарнира. Висшият Аз е като жив космически кораб, интелект. Щом изборът да се инкарнира в трета плътност е бил направен, той си е избрал преживяванията и е преоблякъл себе си в тела, за да участва в процеса на учене в трета плътност.

Тъй като Висшият Аз е инкарнацията, той се учи от преживяванията и в съответствие с тях се променя. Към времето на достигането на Финалната инкарнация, той вече е много по-напреднал, отколкото преди да приеме предизвикателството. Щом Финалната инкарнация завърши, Финалната Инкарнация Е Висшия Аз минус потоците, съдържащи се в земното човешко тяло.

В следващо свое посещение погледнах нагоре и видях кръгообразен енергиен вортекс (вихър), който евентуално ще бъде пътят на завършения Висш Аз под ръководството на Финалната Инкарнация. По този път ще се придвижи към следващата главна фаза на напредъка в по-висока плътност. Връзката не се вижда веднага откъм външната страна на Висшия Аз, тъй като, понеже е с по-висока плътност (честота), е леко извън фаза.

Докато изследвах част от моя Висш Аз, последвах някаква енергия до място, на което видях как изглежда Висшия Аз отвън. Откъм външната страна той изглежда като кейк на пластове (по форма, не по размер) - овален, луминесцентен. Откъм дъното се издигат мустачета от енергия – по едно за всяка инкарнация в трета плътност. Висшият Аз е матов и отвън. Бързо се огледах и видях, че няколко други Висши Аз са подобни на моя – всичките имаха такива мустачки от енергия, отиващи до трето и четвърто измерения.

Сигурен съм, че всеки, който чете това, е наясно със “сребърната нишка”, прикрепена към инкарнацията. Тя не започва с онова вас, което е извън тялото, а по-скоро ЗАВЪРШВА КАТО ВАС. Това е удължение от Висшия Аз. То преминава през физическото ви тяло докато пътувате в астрала. Именно този контакт с физическото тяло го поддържа живо. Като се придвижвате нагоре по тази нишка вие получавате достъп до Висшия Аз. Само вие можете да направите това за себе си.

При прекъсване на връзката с тази нишка тялото умира. Това прекъсване никога не се прави от инкарнирания вас. След смъртта на тялото, обаче, вашата инкарнация решава кога ще настъпи времето за нещо ново, енергията е изтеглена обратно във Висшия Аз с кратко енергийно проблясване. Тази енергия е под контрола на Висшия Аз и на СЪБУДЕНАТА Финална Инкарнация. Тя не може да бъде прекъсната по никакъв начин, освен от Висшия Аз – енергията на всичките ви инкарнации.

Има една разпространена масово лъжа – да си продадеш душата на дявола – това е измислено от влечугоподобните от трета и четвърта плътности. Докато вярвате в това, то ще ви пречи да откриете кои наистина сте – преодоляването на подобни митове ви дава възможност да напреднете към по-високи нива на съзнание.

ЕДИНСТВЕНО Висшият Аз и СЪБУДЕНАТА Финална Инкарнация имат контрол над преживяванията ви. Ако не можете да приеме изложения тук материал, оставете го – дори самото му прочитане е вече регистрирано във вашия Висш Аз.
Сравняване на плътностите и измеренията

Живеем в трето измерение на Земята, която е от трета плътност. Астралът е четвърта плътност. Пътуванията във времето се извършват като се използва четвърто измерение. Необходимостта от технологии не е от по-висока плътност. От астрала (четвърта плътност) нагоре, мисълта създава всичко необходимо. Няма нужда от кабели, метали, оптични влакна, горива, и т.н. Всички те са неща от 3-то измерение. В астрала можете да създавате предмети с мисълта си и те се появяват като къща или каквото и да е, но са чиста мисъл.

На нивото на измеренията технологиите все още оказват влияние. Измеренията включват паралелните вселени. Даже вселените от анти-материя могат да се считат за измерения. Например вселената Майер ДАЛ. При наличието на достатъчно технологии, съществата от различните вселени могат да взаимодействат едно с друго. Третата плътност има много на брой различни измерения. Технологиите са елемент, характерен за 3-та плътност, независимо от това каква е фазата на трета плътност. Отвъд трета плътност няма нужда от технологии.
Няколко извънземни групи, включени в работите на земята, са от различни измерения и имат космически кораби, които могат да преминават през тези измерения, за да достигнат до тук. Всички измерения имат връзка едно с друго. Онези от нас, които имат Висш Аз, идват от по-високи плътности. Висшите Аз протягат сегмент от своята същност, за да одухотворят едно физическо тяло с цел преживявания. Това НЕ се прави чрез някаква технология, а е резултат на желание, на воля.
Вибрациите на Висшия Аз

Всяка от плътностите вибрира с различна скорост. Честотите на самите Висши Аз са по-високи, отколкото честотата на трета плътност. Физическото тяло има нужда от дух, за да получи живот независим от майчината утроба. По-високата вибрация (честота) създава чувство за умора в тялото. Наистина, сегментът от Висшия Аз, който обитава физическото тяло, трябва да изрази себе си през множеството филтри на тялото (ДНК кодовете), но сърцевината, вечната енергия, която е Висшия Аз, си остава същата и изтощава физическото тяло.


Докато инкарнацията напредва, Висшият Аз проблясва все повече и повече и при Много напредналите, Доминантни и Финални инкарнации, ДНК-последователността (манипулирана от империята Орион) бива надмогната в различна степен от Финалната инкарнация, която вече подтиска 89-90% от вложените в тази ДНК команди на Орион. Това предизвиква умора в тялото и то се нуждае от почивка и сън. Ако Висшият Аз му подаде пълния поток от енергия, физическото тяло ще може удивителни неща – напр. телепортация (която е така обичайна за истинския ви аз, както дишането за физическото тяло). Това се случва много рядко, обаче, тъй като нашата задача тук е да събираме преживявания, а не да зашеметяваме околните. Колкото повече израствате духовно, толкова по-явни стават тези ефекти – това означава, че избирате да не надзъртате в спалните на другите, докато сте в астрала. Изглежда поради тази причина воайорите по-трудно успяват да пътешестват в астрала.
Свързване с Висшия Аз

Ако искате, но не можете да се свържете със своя Висш Аз, използвайте ключовите думи, които използвам самия аз. Да използвате своите чакри, за да стимулирате свързването си със своя Висш Аз е добър начин. Винаги започвайте от коронната чакра и работете надолу през всичките 7.

Коронна: СВЪРЗВАНЕ – мисълта е “повишавам и разширявам връзката си със своя Висш Аз”.

Трето око: ВИЖДАМ и това се отнася до ясното виждане

Гърло: ЧУВАМ онова, което имам нужда да чуя

Сърце: ЧУВСТВАМ – тази чакра е важна за това.

Слънчев сплит: ЗАЩИЩАВАМ СЕ – дръжте тази защита в готовност!

Гениталии: СЪЗДАВАМ – това не означава в настоящия период да се хабите да създавате физически тела, в които да влязат, за да се инкарнират душите на домашни любимци. Разбира се, ако не сте Финална или Много напреднала инкарнация, ще ви управлява тялото, а не духа. Да създаваш се отнася до идеи, изкуство и т.н.

Основа: ЗАРЕЖДАМ С ЕНЕРГИЯ – при това почувствайте основната чакра как зарежда с енергия всички останали чакри с движение в посока на часовниковата стрелка от основата към коронната чакра.
След това обгърнете себе си със златно яйце от енергия, за да разширите тази медитация и да си помогнете, като се защитите от полярностите. Този начин работи добре за мен, но не се чувствайте длъжни да го прилагате точно така и за себе си – работете с това, което работи за ВАС. Аз само споделям онова, което работи за самия мен. За коронната чакра свързването е много важно, защото искате да усилите и повишите връзката между инкарнирания дух и Висшия Аз, който да ви помага и напътства. Вашият Висш Аз е ЕДИНСТВЕНИЯТ напълно надежден източник за вас.

Висшият Аз е сбор от всичките ви инкарнации. Той е най-добрият ви пазител. Когато иска да комуникира с вас, той приема облика на една от другите ви инкарнации. Може да ви бъде казано, че вашият водач е Двете пера – местен индианец от племето ..., но това, за което няма да си дадете сметка е, че той – това сте вие в друга инкарнация.

Казват ви: “При вас е останал мъртъв родственик” – не може да остане много дълго, защото започва да проучва новото си обкръжение. На тях не им е позволено да се намесват в пътя на друг Висш Аз. Това не се отнася за самия Висш Аз. Той непрекъснато ви наблюдава и ЩЕ се намеси, ако нещо външно застрашава плана му. Той няма да позволи на несъбудената Финална инкарнация да умре преди да изпълни мисията си.

Висшият Аз понякога наистина позволява да ви се случват нещастия. Това е част от ученето/преживяванията, но Той/Тя няма да позволи на нещо непредвидено или външно да наруши потока на събитията, които е избрал/а преди да се инкарнирате.

Монро пише, че неговите Доминантни инкарнации непрекъснато са го пазили, но не са били наоколо, когато е трябвало да преживее някои определени неща. Висшият Аз ви пази повече, отколкото самите вие се пазите, защото не е подвластен на командите на империята Орион и може да вижда ясно.
Понякога ви се случват нещастия – това е начинът, по който Висшият Аз ви кара да преразгледате своите решения. Той не ви принуждава насила, тъй като решенията са си ваши, но ако изберете да не преоцените някое свое решение поради това, че сте завладени от командите на Орион, може да водите окаян живот. Дори при това положение, обаче, вие пак се учите от своите грешки. Ще се научите да поемате отговорност за своите решения. Освен това вие имате много животи – толкова, колкото вашият Висш Аз избере да имате.
Висшите Аз могат да работят съвместно с оглед изпълнението на съвместна мисия. Така стана и с Матрицата 5 – тя нямаше да излезе, ако не беше Вал с неговите способности. Така направихме и рисунката на корицата, която е резултат от онова, което си спомням, нарисувано от нашия художник.
Помнете, ВИЕ сте безсмъртни с всички способности на безсмъртно същество (независимо от всички ограничения, които религията и обществото биха искали да ви наложат). Докато вашата Финална инкарнация завърши, вие ще достигнете пълния си потенциал. Тогава ще погледнете назад към останалите си инкарнационни преживявания и ще се усмихвате на това колко много препятствия е имало пред вас, които са ви пречили да откриете своята истинска същност. Висшият ви Аз е единственото нещо, на което можете да се доверите напълно, а не на други същества, които отнемат силата ви. Отстранете външното. Знайте, че сте обичани и наблюдавани от самия вас – вгледайте се навътре, за да видите кой НАИСТИНА сте.
Кой път ще изберете?

Съществуват много пътища за напредък, но основно има два – гладък и неравен. Гладкият е лесен, но далеч по-дълъг. Той ви вдъхва увереност в онова, за което от религията, обществото и т.н. сте научили, че е “най-доброто за вас”. Понякога на този път има и грапавини – те се дължат на вашия Висш Аз, който иска да ви събуди. Ако тласъкът е твърде силен, може и да ви накара и да излезете извън пътя, поне временно.


Неравният път е по-труден, но предлага повече награди. Неравностите тук са причинени от религията, обществото и т.н. Те отправят предизвикателства към вашия Висш Аз. Трябва да ги преодолеете, за да се придвижите напред. Някои от камъните по този път са религиозните вярвания, вярванията за пола, социалните ограничения, мнението на другите, и вашата собствена неувереност. За да напреднете, трябва да ги преодолеете. Щом преодолеете някой от тези фактори, той вече няма да ви пречи – щом веднъж разберете какво представлява дадено вярване, то вече няма да ви спъва.
Финалната инкарнация винаги избира неравния път. Това не значи, че тя знае, че е финална още от самото си раждане. Обикновено научава това по-късно в живота. При всеки е различно. Щом се събуди, обаче, за нея става очевидно, че неравният път е ЕДИНСТВЕНИЯТ път. Онези от гладкия път се съобразяват, “връщат в правия път”, и се подчиняват на повелята “бъди като нас, прави като нас”. И още нещо важно за неравния път – щом преодолеете неравностите му, тъй става гладък и вие започвате да тичате, вместо да пълзите. В този момент неравният път се разширява. Какво има отвъд тази точка няма да ви казвам аз – вие сами ще откриете.
Гладкият път е капан – първоначално изглежда гладък, но с времето се стеснява. и ви ограничава в това, което можете да направите. Някои го избират след като са тръгнали по неравния път и са се натъкнали на предизвикателствата му. Други пък виждат, че по гладкия няма напредък и скачат на неравния, приемайки предизвикателствата му. Изборът си е ваш.
Някои говорят за самотата, която преживяват с все по-голямото си излизане от Играта. Самотата е ЕДИН от знаците, че сте тръгнали в правилната посока, за да излезете от Играта.
Щом напреднете достатъчно по пътя, препятствията намаляват за вас и се оказва, че все по-малко хора искат да бъдат във вашата компания. Телефонът рядко звъни и откривате, че почти всичко си правите сами. Причината е, че хората от по-ниско инкарнационно ниво от вас искат да продължат да играят Играта – те виждат, че сте станали толкова независими, че се чувстват неудобно край вас. Неудобството идва не само от това, че вие не се съобразявате с групата, но и от това, че вашите вибрации са се повишили до ниво, с което те не искат да се отъждествят, или до което искат да имат допир възможно най-малко.
Изолацията настъпва след продължителни опити на приятели, роднини, колеги да ви въвлекат отново в Играта. Може да ви е трудно да преодолеете тези изпитания. Сълзите ви ЩЕ се леят. Но ако хората са ви харесвали за това, че сте се съобразявали с техните тесни стандарти, значи всъщност не са ви харесвали истински.
Ако не отстъпите пред такива хора, те постепенно се отказват, въпреки, че ще има и такива, които непрекъснато ще продължат да опитват. Но на вашето ниво е време да се свържете повече с вашия Висш Аз – попитайте го “Какво ми предстои? Запознай ме с това, което трябва да зная и нека преживея онова, което трябва да преживея” – и му имайте пълно доверие. Това е точно обратното на онова, което обществото ви учи – да търсите спасение отвън, вместо отвътре.
Самотата сама по себе си е изпитание, което трябва да решите. Доколко наистина искате да напреднете и излезете от Играта? Трябва да сте последователни в решението си.
Външните блокове: семейство, приятели, колеги и др. са единия проблем, но вътрешните блокове (ДНК-командите/незрелия дух), са друго нещо. Тези команди, внедрени в ДНК-то на хората от извънземните майстори на генетиката ще обсъдим допълнително. Финалната инкарнация трябва да преодолее тези блокове – поне основните ДНК-команди, за да излезе накрая от Играта.
Финалната инкарнация научава, че възпитанието, полът (мога да гледам на някого само като на същество от определен пол) са изкуствени и отричат духа. Събужданията от този тип НЕ стават насила. Започвате да си давате сметка за това постепенно, с разширяването на връзката на Висшия Аз с въпросната инкарнация. Да, ЩЕ имате въпроси (вътрешни). ДНК-командите няма просто да се самоизключат от само себе си. Те ще наводняват ума ви с “мотиви защо”, за да ви накарат да се откажете от желанието си. Какво ще си помисли семейството ви? Ами приятелите ви? и т.н. – съобразявай се. Първият вселенски закон остава в сила – Подобното привлича подобно1.
Ако обаче духът не е достатъчно зрял, той ще се подчини на тези лъжи, макар че във Финалната инкарнация евентуално ще успее. ДНК-командите ще се опитат да ви убедят да продължите да спите. Това може да сработи при всяка инкарнация ОСВЕН в СЪБУДЕНАТА Финална инкарнация. Тя няма да е Финална, ако не успее да подчини ДНК-командите. Навлизайте в своя Висш Аз, за да извлечете силата, която ви е нужна. На този етап може би ще искате да се свържете с друга Финална инкарнация, за да обсъждате с нея тези въпроси, но за всички въпроси, които са свързани с вас, оптималният вариант си остава вашият Висш Аз.
Приятелство и полярност

Приятелствата на Мрака са от типа “какво можеш да направиш за мен”.

Приятелствата на Светлинната страна са от типа “от каквото и да имаш нужда – аз съм насреща”. Дейвид Айк смята, че само фактът, че си тук, е достатъчен, за да трябва да поемеш отговорност за някой друг. Това не е вярно.

Когато се натъкнете на такъв тип човек, използвайте Закона за позволяването и ги оставете да жънат каквото са посели, НО едновременно с това се разграничете от ситуацията. Балансираните хора не влизат в такива ситуации. Ще помогнете на някого да са справи със своите предизвикателства само ако се разграничите от тях. Ако се грижите за хора, които очакват от вас да поемете отговорност за техните неща, това ще ви забави в СОБСТВЕНОТО ви развитие. Умейте да казвате “нямам нужда от тази вибрация днес”.


Промени във вас

Щом направите сериозни промени във възгледите си за живота на Земята, вашата аура променя своите вибрации. Това се забелязва от другите макар, че те не знаят защо. Просто някак вече като че ли не пасвате – и това наистина е така. Вие излизате от Играта, а те се потопяват още по-дълбоко в нея.


Макар, че кръвта е по-гъста от водата, духът е по-силен от кръвта – вие НЕ сте своето тяло.

Щом достигнете определено ниво, макар, че може да ви липсва компанията на онези, с които вече не си пасвате, усещането ви не е емоционално и свързвано с чувство за загуба. То е по –скоро от типа “е, това не е добре, но трябва да правя това, което трябва да правя”. Винаги е по-добре да гледате напред, а не назад.


Емоции

Идеалният вариант е да контролирате своите емоции. Някои описват себе си като страстни и позволяват на емоциите да ги владеят, други – обратното. Помнете – това са полярностите.

Целта е да контролирате своите емоции и да ги използвате. В по-висшите реалии радост има. Страстта е нещо добро, но трябва да я контролирате вие.

Емоциите са нещо велико. Те са една от основните причини да се инкарнираме – за да се научим да използваме своите емоции. Майсторството идва само с инкарнационните преживявания. Ако струните на инструмента са твърде натегнати, ще се скъсат, ако са твърде хлабави – няма да свирят. Но обикновено е по-лесно да отричате емоциите си, отколкото да ги контролирате.


Емоционален огън

Става дума за използване на емоциите за предаване на концепции – това е нещо, което определено ще ви трябва в по-високите измерения. Емоциите са една от основните групи преживявания, които трябва да научим тук в трета плътност. Ние се учим, а емоциите ни контролират в ниските до средните напреднали нива. Преживявайки какво е да те контролират емоциите, ние научаваме много.

Емоцията на мрака – патриотизмът, в някои страни се насърчава, а в САЩ е направо епидемична. При нея господства мнението “на първо място съм аз и онова, което искам”.

Целта по отношение на емоциите, е да ги накарате да работят за вас. Това се оценява истински сред напредналите и се усъвършенства по време на Финалната инкарнация. Целта е да ги използвате без да им позволявате да ви контролират. Евентуално ще се научите да използвате емоциите както художника – четката и боите. Емоциите придават цвят и дълбочина на думите ви. Когато сте в астрала и нагоре, средство за комуникация са мисълта и цветовете на аурата. Щом сте усъвършенствали способността да оцветявате комуникацията си с емоциите, това е вече многоизмерна комуникация – това наричам аз емоционален огън. Способността да правите това ще ви трябва в измеренията над пето. Тя е от съществено значение за вашия напредък.

За да се издигнете над полярностите трябва да смесите двете полярности, за да постигнете баланс. Тогава започвате да забелязвате разликите в използването на емоциите от мрака и светлината. Това, че после вече не можете да се върнете отново в кутията на обществото, засилва чувството ви за самота.
Инкарнационни нива

Ниско ниво на инкарнацията - това не означава ЛОШО или нещо негативно. Те се занимават с основните три-измерни преживявания и са изцяло ориентирани към тялото. Някои от тези преживявания включват секса, основните физически нужди, основаните на страха религии, основните функции на полярностите и центрирането в “аза”. Тези нива са необходими за да достигнем до

Средно ниво на инкарнацията – възниква постепенно с желанието на Висшия Аз за по-сложни преживявания. Средните нива се учат от другите, действат на групи и търсят конформизма и традициите. Страхуват се да се отделят от групата или да бъдат “различни”. Те пренебрегват духовността за сметка на анти-духовността на религията. Остават глухи за това кои наистина са и предпочитат да отдават силата си на други – на несъществуващи божества и на извънземни, представящи се за божества. Интересуват се най-вече от генеалогия, работа, семейство, и се съпротивляват на промените. Те СА своите тела. Мнението на всеки друг има огромно значение за тях.

Средните нива започват своя преход към Напредналите нива с разклащането на своята вяра в религията и ограниченията на женитбата. Започват да се задълбочават в пси-реалностите – например чрез астрология и Таро. Напредналите водят до намаляване на процента на ниските и средни нива в рамките на отделния Висш Аз. Духовните неща стават все по-интересни за тях и любопитството нараства.

Дори във Финалната инкарнация ще продължава да има инкарнации от ниско и средно ниво – въпросът е в тяхното СЪОТНОШЕНИЯ във Висшия Аз. Броят им може да се промени по време на която и да е инкарнация.

Ако има 98% ниски и 2% средни, инкарнацията се счита за такава от ниско ниво.

Ако са 53% средни и 47% ниски – за средно ниво. 5% ниски, 35% средни и 60% напреднали дават ниво Напреднал.

Пример за Финална инкарнация – 4% ниски, 9% средни, 87% напреднали. Освен това, Финалната инкарнация има мисия уникална за плана на Висшия Аз, който се е инкарнирал и събудил. Щом Финалната инкарнация завърши, Висшият Аз става цялостен и се придвижва към по-висше измерение като едно цялостно същество към нови коренно различни преживявания.

Събудените финални инкарнации не вярват в никоя религия макар, че може да са вярвали преди да се събудят. Те търсят отвъд теологията и религиите – търсят Истината. Инкарнацията се събужда и се оглежда с нови очи, започвайки да вижда Играта като това, което тя е и вече не иска да играе в Играта, освен когато това е необходимо. Силата вече не се отдава, а възвръща.

Финалните знаят, че единственият им Бог е Висшият Аз – истинският ви Аз. Много ДНК-команди отслабват и отпадат, но духът все още трябва да преминава през филтрите на човешкото тяло. Висшият Аз не достига пълния си потенциал докато Финалната инкарнация не умре и не го освободи от връзката му с физическото. Дългото пътешествие в трето измерение е завършило.

Колкото по-напреднала е инкарнацията, толкова повече ЖИВЕЕ това, което смята за истина. Те никога не казват “знам, че това е истина, но не мога да живея така заради семейството, приятелите, съпруга ...”. Те застават в положението на жертви. Много напредналите ЖИВЕЯТ това, което знаят по най-добрия начин и никога не се правят на жертви с това, което знаят (напр. те не казват “не мога, защото останалите няма да ме разберат”)
Напредване на инкарнациите

Ниските нива на инкарнациите са тези, при които изцяло командва тялото. Висшият Аз избира всички полове и сексуални ориентации просто заради преживяването да бъде тях. Малко са ограниченията при тези основни инкарнации. При Монро например някои от инкарнациите от ниско ниво е трябвало да се инкарнират в началото на 20 век в САЩ, друга – като жена в Африка, и една като агресивен мъж (воин).Инкарнациите от ниско ниво са просто това – основни преживявания. Така се разширяват параметрите на Висшия Аз – чрез прибавянето на преживяванията на инкарнациите от ниско ниво към базата данни на Висшия Аз. Но вече не е достатъчно само да си роден на определено място или пол – възниква нуждата от повече преживявания. При инкарнациите от ниско и средно ниво размножаването е масово разпространено. Това е част от процеса. Инкарнациите от ниско ниво са ориентирани към себе си и се подчиняват на “по-висшите авторитети”. Религията се превръща в опиат за масите по време на инкарнациите от ниско ниво поради страховете от несъществуващите, но обявени за съществуващи божества. Инкарнациите от ниско ниво са пехотата на полярностите.
Инкарнации от средно ниво – те се смесват с изискванията на обществото, съобразяват се изключително с мнението на другите, търсят конформизъм, религиозен конформизъм, въз основа на традициите – не толкова поради слепи страхове. Гордеят се с това, че спазват религиозните традиции. Страховете от несъществуващите божества продължават, но са по-дълбоко под повърхността. Обичат ограниченията и традициите – изпитват носталгия към 50-те години.

Когато Висшият Аз се умори от повтарящите се рутинни практики на инкарнациите от средно ниво, а това със сигурност става, защото Висшият Аз лесно се отегчава, и духът започне да се противопоставя на внесените от извънземните команди в ДНК-то на физическото тяло, се появява желанието да се изследват психичното и другите плътности. Избират се инкарнации в женски тела, защото лявото полукълбо е по-активно в женското тяло. След като се запознае с аспектите на психичното, Висшият Аз използва мъжки инкарнации.

Това може да започне и като гей-инкарнация, тъй като при гей-телата някои ДНК-команди са дадени на късо и позволяват на лявото мозъчно полукълбо да функционира наравно с дясното. Щом достатъчно напредналият дух започне да се чувства комфортно в тялото, мъжките тела се инкарнират в по-напреднали състояния.

След това Висшият Аз избира инкарнации за себе си, които не са базирани на пола, а на нарастващия списък от параметри. Традиционните религии биват отхвърляни. Появява се привличане към духовните религии – например Вика. С напредъка на духа, Висшият Аз разбира, че НИКОЯ религия не върши работа, тъй като те са изкуствени средства за контрол, които изискват да отдадеш силата си на несъществуващи богове/богини. След като осъзнае ясно това, инкарнацията се придвижва към нивото на Много напредналите.Доминантни инкарнации – всеки Висш Аз има 3-4 такива, обикновено Много напреднали. Те имат ограничен достъп до Висшия Аз и се срещат във Висшия Аз, за да съчетаят Финалната инкарнация. Ако дадена доминантна инкарнация е много ориентирана към психичното, тя ще получава много входяща информация. При не толкова психично ориентираните доминантни инкарнации загрижеността към тази инкарнация не е толкова голяма, тъй като Висшият Аз знае каква от постъпващата в тази инкарнация информация е нужна на Финалната инкарнация и й я дава. Доминантните инкарнации следят внимателно Финалната инкарнация, докато тя се събуди и осъзнае какво е. С това доминантните инкарнации са си изпълнили първостепенната задача.

Финалните инкарнации са краят на преживяванията в трета плътност. Финалните имат пълен достъп до инкарнациите на Висшия Аз. Помнете – ВСИЧКИ инкарнации на този Висш Аз сте ВИЕ – всички инкарнации от ниско, средно и напреднало ниво сте вие – на различни етапи. Тези персоналности никога не се губят, но вие ги надраствате. Към времето на достигане на финалната инкарнация мислите ви непрекъснато са привличани от това какво следва.

При завършването на финалната инкарнация ВСИЧКИ инкарнации от всички времеви периоди завършват едновременно и техните енергии се притеглят обратно във Висшия Аз. Единствената, която остава активна е Финалната инкарнация.

Така подобреното, образовано и изпълнено с преживявания Висше Аз се придвижва към нови преживявания. Пътуването на стотици и стотици инкарнации завършва, но започва ново, пред което предишното бледнее.

Вашият Висш Аз определя вашия път. Не трябва да се сравнявате с напредъка на другите. Това не е състезание или надбягване. Всеки ще “победи”. Всеки ще успее. Бъдете щастливи от това което сте!Сподели с приятели:
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   16


©zdrasti.info 2017
отнасят до администрацията

    Начална страница