Наръчник за регистрация в платформата Skills for the FutureДата01.12.2017
Размер14.84 Kb.
Размер14.84 Kb.
НАРЪЧНИК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ в платформата

Skills for the Future
skillsforthefuture.ja-ye.orgСтъпки за регистрация на „Учебна компания“ в платформата Skills for the Future

1. Влезте в skillsforthefuture.ja-ye.org и отидете на „Register“


2. Формуляра за регистрация започва с уточнение дали сте посетител, учебна компания или жури. Вие трябва да посочите, че се регистрирате като учебна компания. Започнете да попълвате информацията, която се изисква в съответните полета. Всички полета са задължителни. Не забравяйте да отбележите най-долното квадратче, че сте съгласен с Условията за ползване на сайта.


Важно при регистрация:
Използвайте реален e-mail при регистрация, защото на него ще получите потвърждение за регистрацията ви.

3. След завършване на регистрацията ще получите мейл на електронната си поща с парола и линк, който трябва да активирате. Линкът е активен само еднократно и той ще ви отведе към страница, от която да зададете нова парола, която ще бъде вече постоянната ви. За да въведете новата парола трябва да натиснете бутона „Вход“.

4. Паролата, която трябва да изберете трябва да е с поне 6 символа и тя се въвежда и в двете обозначени полета. Също така по-надолу в полето „изображение“ чрез бутона „разглеждане“ можете да качите своя профилна снимка.

5. От същата страница имате възможност да въвеждате още настройки - за езика, можете да напишете истинското си име, да въведете своя снимка, да посочите държавата от която сте, а също така и града.


5. Имате възможност да включите допълнителна информация за себе си в полето „Биография“, а също така и да направите други настройки за часова зона, които не са задължителни. След което трябва да изберете бутона „Запиши“.


Сподели с приятели:


©zdrasti.info 2017
отнасят до администрацията

    Начална страница