Обичам да чета на различни европейски езициДата03.04.2017
Размер24.17 Kb.
Размер24.17 Kb.

БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ ЗА

КАЧЕСТВЕНИ ЕЗИКОВИ УСЛУГИ

София 1700, ул. “Росарио” 2, вх. А, ет. 1, ап. 2, тел./факс: 02/988 27 19,

e-mail: info@optima-bg.org, web-site: www.optima-bg.orgОБИЧАМ ДА ЧЕТА НА РАЗЛИЧНИ ЕВРОПЕЙСКИ ЕЗИЦИ

Българската асоциация за качествени езикови услуги „ОПТИМА” обявява национален конкурс на тема „Обичам да чета на различни европейски езици”. Идеята на конкурса е да се насърчи четенето на книги на чужди езици с цел развитие на езиковите умения и опознаване на културното многообразие в Европа.КОЙ МОЖЕ ДА УЧАСТВА?

Всички ученици от частния и държавния сектор в една от следните възрастови групи:  • 7 до 10 години

  • 11 до 14 години

  • 15 до 18 години


КАК ДА СЕ УЧАСТВА?

Всеки участник сам избира книга на чуждия език, който изучава (английски, немски, френски, италиански, испански, португалски, гръцки или руски) и споделя своето впечатление от книгата в избрана от него категория:
ЗА УЧАСТИЕ:

Изпращайте своите творби на адрес: гр.София 1700, ул. “Росарио” 2, вх. А, ет. 1, ап. 2 или на и-мейл: info@optima-bg.org заедно със попълненен формуляр за участие със следната информация:*Забележка: Видеофайловете изпращайте на CD или DVD носител.

Краен срок за участие: 09 септември 2013 г.

ОЦЕНЯВАНЕ:

Журито ще бъде съставано от експерти на ОПТИМА, преподаватели филолози от висши учебни заведения и представителите на спонсорските институции.НАГРАЖДАВАНЕ:

Награждаването ще се състои в Деня на Европейските езици на 28.09.2013г.

Най-добрите творби ще бъдат отличени с грамота и награда на специална церемония. Не пропускайте възможността да спечелите безплатни езикови курсове, речници, книги и много други награди!Наградите са осигурени от членовете на ОПТИМА и нашите спонсори:

Специална награда:

Първа частна английска гимназия "Уилям Шекспир" предоставя отстъпка от 20% за цял курс на обучение в училището за един кандидат-гимназист победител в конкурса.За повече информация: www.optima-bg.org или тел. 02/988 27 19

Сподели с приятели:


©zdrasti.info 2017
отнасят до администрацията

    Начална страница