Примерно мотивационно писмо за „Магистър-фармацевт” Ниво на позиция: експертноДата07.04.2017
Размер16.75 Kb.
Размер16.75 Kb.

Примерно мотивационно писмо за „Магистър-фармацевт”

Ниво на позиция: експертно

Иванка Петрова

България, София 1000,

ул. „Граф Игнатиев” №1 ап.111

Тел. 123/456789

Е-mail: myemail@myemail.com

До

Директора на

XYZ ООД.

гр. София

Уважаема госпожо директор,

Бих искала да кандидатствам за длъжността „Магистър-фармацевт” (Ref.N MF/1), която сте обявили в сайта alljobs.com на 12.02.20** година. Смятам, че ще се справя отлично с работата, благодарение на опита и квалификацията, които притежавам.

По време на тригодишната си работата като помощник-фармацевт в аптека към болницата „Пирогов” в гр. София, имах възможността да работя с богата номенклатура от лекарствени препарати и медицински консумативи. Винаги се старая да предложа на клиентите на аптеката добро обслужване и най-вече да отговарям на техните потребности от внимание и загрижено отношение. Имам опит и в изготвянето на екстемпорална рецептура. Точното спазване на работното време и добрата хигиена на работното място, също са приоритет за мен.

Притежавам добра компютърна грамотност и мога да работя със специализиран софтуер за обслужването на аптеки. Поддържам професионалното си ниво, като чета специализираната литература в областта на фармацията, следя информацията в Интернет и общувам с практикуващите лекари. Мисля, че това ми помага не само да предоставям добра консултантска помощ на своите клиенти, но и да предлагам на ръководството на аптеката възможностите за разнообразяването на асортимента в съответствие с тенденциите на пазара на медикаменти.

При необходимост, мога да работя на смени или да поемам дежурства. Бих могла да започна работа след изтичането на двуседмечният срок, който ще ми бъде необходим, за да спазя договора с настоящия си работодател.

Бих се радвала да работим заедно. Очаквам да се свържете с мен в удобно за вас време.

Приложение: Автобиография.

С уважение, (подпис)

Иванка Петрова

10.02.20** г.

гр.СофияСподели с приятели:


©zdrasti.info 2017
отнасят до администрацията

    Начална страница