Това е бюлетин на Европейската мрежа в подкрепа на бизнеса Enterprise Europe Network за търсене на партньори за търговско и производствено коопериране. В бюлетина са преведени кратки резюмета на запитваниятаДата29.11.2017
Размер385.33 Kb.
Размер385.33 Kb.

c:\users\krasimira sokolova\desktop\leaflet_all your business needs_print_page_1.jpg

БЮЛЕТИНТЪРГОВСКО И ПРОИЗВОДСТВЕНОКООПЕРИРАНЕ

бр. 29/дата: 14.05.2016Лого на

EEN-BG партньора


Това е бюлетин на Европейската мрежа в подкрепа на бизнеса Enterprise Europe Network за търсене на партньори за търговско и производствено коопериране. В бюлетина са преведени кратки резюмета на запитванията. Кликнете на Виж пълния текст (EN), за да се запознаете с повече подробности. Ако след преглед на пълния текст запитването Ви интересува, изпратете приложената Expressionofinterestform.

За контакти и повече информация -тел. 0746 30549, office@bicc-sandanski.org
АРМЕНИЯ BRAM20160312001 Виж пълния текст (EN)

Вносител на замразено месо (говеждо, свинско, пилешко и риба) и други хранителни продукти (фъстъченоэмаслo, кондензирано мляко, кафе и т.н.), търси производители на такива продукти.


АРМЕНИЯ BOAM20151106001 Виж пълния текст (EN)

Производител на продукти за почистване на автомобили (за ръчно миене, течност за кожени и текстилни салони, течност за потъмяване на автомобилни гуми, почистване на мотори, шампоан за полиране, препарат за почистване на автостъкла) и домакински продукти, търси търговски представители и дистрибутори.


БЕЛГИЯ BOBE20151126001 Виж пълния текст (EN)

Дизайнер и разработчик на образователни пособия и игри за деца, за да развиват сръчност и логическо мислене, търси дистрибутори.


БОСНА И И ХЕРЦЕГОВИНА BOBA20151214001 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специализирана в администрация на големи медийни сървъри търси медийни фирми, заинтересовани от аутсорсинг на техните продукти и услуги.


БРАЗИЛИЯ BOBR20151026001 Виж пълния текст (EN)

Производител на голямо разнообразие от напитки на основата на кокосова вода (100% кокосова вода) и смесени напитки от кокосова вода с плодове, като червена боровинка, джинджифил, ананас, зелен чай), напитки от кокосово мляко и естествени фибри, търси търговци на едро и дистрибутори.


ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BRUK20160219003 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специализирана в разработване на гъвкави слънчеви фотоволтаични технологии с ниска цена търси производители на предпазни филми (покрития) за фотоволтаични приложения.


ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BRUK20160219001 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специализирана в слънчеви фотоволтаични технологии търси партньори за проучване на възможности за отпечатване на фото-абсорбиращи материали, като нано-частици и материали, базирани на квантови точки като CIGS.


ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BRUK20160215001 Виж пълния текст (EN)

Архитектурна фирма, разработила нов метод за строителство на базата на платформа за архитектурни продукти и рамкови конструкции, за да се улесни процеса на проектиране, търси логистична фирма за дистрибуция на продукта.


ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BRUK20160216001 Виж пълния текст (EN)

Технологична фирма търси промишлен или академичен партньор, за да тества свое хардуерно решение за наблюдение и контрол в отговор на търсенето на енергия.


ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BRUK20160324001 Виж пълния текст (EN)

Нова фирма за модни дрехи е разработила малка, елегантна, премиална колекция от 12 части за по-високи жени. Фирмата търси партньори, които могат да предложат пълно производство на това облекло, включително: доставка на плат, вземане на проби, разработване на модели, разкрояване и монтаж, апликации и етикети.


ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BRUK20160229002 Виж пълния текст (EN)

Специализирана консултантска фирма за дигитален маркетинг, работеща с големи клиенти, търси доставчици на иновативни цифрови технологии за корпоративни комуникации, виртуална и разширена реалност, интерактивни филми, изложби, събития на живо.


ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BRUK20160322001 Виж пълния текст (EN)

Дизайнерска фирма за бебешко облекло търси подходящи производители на висококачествени бебешки дантелени и копринени рокли и ританки за специални поводи и церемонии с цел сключване на споразумение на производство.


ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BRUK20160321002 Виж пълния текст (EN)

Дизайнерска фирма, разработила иновативен продукт за къмпингуване на открито търси производители и достачици на Ripstop тъкани, втъкани трикотажни платове, тъкани колани, индустриални шевни конци и аплинистки въжета, по споразумение за производство.


ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20160128003 Виж пълния текст (EN)

Производител на матрици за твърди бонбони и бонбони с пълнеж, произведени според индивидуалната спецификация на клиента, търси търговски представители.


ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20160125002 Виж пълния текст (EN)

Дизайнер на трансформатори с високо качество, намотки и решения за захранване на широк спектър от индустрии, включително зареждане на батерии за електрически превозни средства, гражданско и електро-инженерство, строителство, транспорт, минно и морско дело, електро разпределение, железопътни и UPS захранвания (непрекъсваеми), търси дистрибутори.


ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20160218003 Виж пълния текст (EN)

Фирма, разработила ново решение за доставяне на CO2 за растенията в аквариуми, търси търговски представители и дистрибутори, работещи в сектора. Продуктът предотвратява прекалено бързия растеж и размножаване на водораслите в аквариума.


ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20160108001 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специализирана в комуникации, бизнес отношения и посреднически събития между европейски и африкански фирми, предлага споразумение за услуги на компании от Европа и Африка, които се нуждаят от помощ в бизнес отношенията помежду им.


ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20160216001 Виж пълния текст (EN)

Фирма за инпсектиране и управление на имоти търси инвеститори или компании, които искат да се установят във Великобритания в промишлени, търговски или корпоративни офиси, под формата на споразумения за услуги.


ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20151119003 Виж пълния текст (EN)

Производител на най-високо качество кислородни апарати и аквариумни продукти за CO2, разработила нов и удобен бутилиран кислород, който осигурява на хората в силно замърсени райони нов източник на свеж въздух за дишане, търси търговски представители и дистрибутори в силно замърсени райони.


ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20160314002 Виж пълния текст (EN)

Фирма, предоставя сертифициране за нивото на захар в хранителни продукти и консултантски услуги за производители на хранителни продукти за спазване препоръките на Световната здравна организация. Фирмата предлага споразумения за услуги, франчайз или търговско представителство.


ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20160225001 Виж пълния текст (EN)

Производител на вятърни турбини е проектирал и построил иновативна вятърна турбина клас I, която издържа на бури до 155 mph. Фирмата търси партньори с контакти с публични и частни организации за разработване на нови проекти за източници на вятърна енергия. Турбината увеличава силата си според променящите се условия на вятъра, чрез промяна на скоростта на ротора, което позволява оптимизиране на коефициента на мощност на витлото.


ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20160222005 Виж пълния текст (EN)

Производител на технически трансформатори по поръчка търси дистрибутори и търговски представители.


ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20160308002 Виж пълния текст (EN)

Фирма стартира микро център за данни за малки и средни организации, насочен към критичната функционалност на сървъри и предлага споразумения за услуги на производители, болници и търси доставчици за търговско представителство и дистрибуция.


ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20160311005 Виж пълния текст (EN)

Фирма предлага консултантски и обучителни услуги, покриващи тестване на финансов преглед (дю диджънс) и подкрепа за лицензиране на продукти за производители, дистрибутори и търговци на дребно на продукти за лична хигиена, които желаят да се възползват от възможностите на европейските пазари.


ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20160318003 Виж пълния текст (EN)

Производител на спално бельо, предназначено за хора, страдащи от дългосрочни здравословни проблеми и ограничени движения, както и за възрастни хора, търси дистрибутори и търговски представители.


ГЕРМАНИЯ BODE20160304001 Виж пълния текст (EN)

Фирма предлага консултиране относно противопожарна защита, дизайн на противопожарна защита и противопожарно изпитване в рамките на договор за услуги.


ГЕРМАНИЯ BODE20151221001 Виж пълния текст (EN)

Фирма за омрежване на пластмаси, втвърдяване на композитни материали, подобрения на полупроводници и био-редукция търси индустриални партньори, които се нуждаят от техните услуги.


ГЕРМАНИЯ BRDE20160314001 Виж пълния текст (EN)

Инженерна фирма, предлагаща планиране, проектиране и машинно чертане на машини, използвани в стоманени и алуминиеви индустрии, търси производители за производство на машини, съгласно предоставени чертежи.


ГЪРЦИЯ BOGR20160126001 Виж пълния текст (EN)

Фирма за метални отливки и производител на метални форми от лят алуминий или лят цинк, предлага сключване на споразумения за производство или за услуги за чуждестранни партньори в индустриалния сектор.


ИЗРАЕЛ BOIL20160221001 Виж пълния текст (EN)

Фирма, която разработва и произвежда здравословни хранителни продукти, като органични храни, без захар, без глутен, без лактоза и сурови хранителни продукти, търси дистрибутори сопит в сектора на здравословното хранене.


ИЗРАЕЛ BOIL20150816001 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специализирана във висококачествено горещо коване на месинг и прецизна механична обработка, производител на широка гама от сферични кранове, специални вентили и фитинги, търси търговски представители и дистрибутори и предлага подизпълнение.


ИСПАНИЯ BRES20160311001 Виж пълния текст (EN)

Фирма за оценка и управление на околната среда, специализирана в екологичен мониторинг, контрол, управление и подобряване на вътрешни водни басейни, включително възстановяване на тези системи от проблемите на еутрофикация, аноксия и микробна инфекция, търси технологии, продукти и различни решения, използвани за възстановяване на тези вътрешни водни системи по екологичен начин в рамките на споразумение за дистрибуция или съвместно предприятие.


ИСПАНИЯ BOES20160215001 Виж пълния текст (EN)

Фирма за обработка, внос и износ на всички видове мрамор, гранит, варовик и травертин, търси дистрибутори и предлага споразумения за производство.


ИСПАНИЯ BOES20150727002 Виж пълния текст (EN)

Производител на сосове за ХОРЕКА сектора (хотели, ресторанти, кетъринг) с повече от 30 години опит търси вносители и търговци на едро.


ИСПАНИЯ BOES20151214007 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специализирана в производството на занаятчийски мед и нуга, използвайки местни испански продукти, търси дистрибутори и вносители, специализирани в гурме продукти или ресторанти и хотели.


ИСПАНИЯ BOES20160309001 Виж пълния текст (EN)

Производител на стопилкови лепила, специализиран в опаковки за хранително-вкусовия сектор, търси дистрибутори и търговски представители.


ИСПАНИЯ BOES20151214012 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специализирана в търговия с иновативни компоненти, осветителни тела, електронни продукти, LED лампи и системи за осветителната индустрия, търси търговски представители.


ИСПАНИЯ BOES20151218001 Виж пълния текст (EN)

Фирма с опит в електронното развитие в различни области предлага своето ноу-хау и капацитет за проектиране на вградени системи и хардуер за клиенти, търсещи такива продукти и нуждаещи се от персонализиране с много специфични изисквания.


ИСПАНИЯ BOES20160114002 Виж пълния текст (EN)

Международна фирма, специализирана в областта на безжичните телекомуникации и цялостен мониторинг на мрежи, предлага мрежов мониторинг (висок клас консултантски услуги за дизайн и оптимизация на мобилни мрежи) по договори за аутсорсинг или за представителство.


ИСПАНИЯ BOES20160226002 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специализирана в изграждане на иновативни гастрономически пространства, обединявайки знания и богат опит в интериорния дизайн и изработката на висок клас кухни, търси франчайзополучатели с широк опит в тази сфера на дейност.


ИСПАНИЯ BOES20160216002 Виж пълния текст (EN)

Агенция, специализирана в предпечатна подготовка на фармацевтични опаковки и издателство, търси партньори за съвместно предприятие или сключване на търговско споразумение за услуги. Фирмата предлага опаковъчни услуги за лаборатории, преводачески агенции и печатници, работещи за фармацевтичната индустрия.


ИСПАНИЯ BOES20151130003 Виж пълния текст (EN)

Производител на текстил предлага сключване на споразумение за производство на тъкани, което включва целия процес - от техническия проект на плата, избор на материали и тъкане, до производството на готово облекло.


ИСПАНИЯ BOES20151112007 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специализирана в специални транспортни услуги, експресни услуги по поръчка, складиране и логистика с автомобилен транспорт на товари и промишлени опаковки, търси партньори, които се нуждаят от услугите на фирмата.


ИСПАНИЯ BOES20160128003 Виж пълния текст (EN)

Фирма предлага система за управление на презареждането в електрически превозни средства (ЕПС) и търси производители на зарядни станции, електронни системи за презареждане на ЕПС, доставчици на услуги в сферата на електро-мобилността и разплащателни платформи за сключване на споразумения, търговско представителство и услуги.ИСПАНИЯ BOES20160119002 Виж пълния текст (EN)

Фирма за организиране на развлекателни и спортни ваканции и почивки предлага услугите си на организации за спортен туризъм, за затворени или отворени пакети, включително резервации за голф игрища, хотели, трансфери, организирани турове с гид за групи.


ИТАЛИЯ BRIT20160316001 Виж пълния текст (EN)

Производител на оборудване за смесване и блендиране за фармацевтичната, хранително-вкусовата, нутрцевтичната и козметичната промишленост, търси производители на техническо лабораторно оборудване и оборудване за еднократна употреба в областта на фармацевтичната промишленост, за да допълни своята гама от продукти.


ИТАЛИЯ BOIT20151214002 Виж пълния текст (EN)

Организация, активна в областта на социалните иновации, преодоляване на социалните проблеми с предприемачески подход чрез създаване на устойчиви предприятия със специфичен фокус върху сектора на електронното здравеопазване, търси партньори, заинтересовани от тези услуги. Основните целеви сфери са: здраве, хранително-вкусова промишленост, околна среда и енергетика, култура и изкуство, социално включване.


ИТАЛИЯ BOIT20160324002 Виж пълния текст (EN)

Производител на модни бижута, направени от материали като леки сплави, метали (стомани), кристали, цирконий, стъкло, естествени камъни, емайл, смоли и плексиглас, търси дистрибутори.


ИТАЛИЯ BOIT20160321002 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специализирана в разработване на ИКТ устройства, приложими в много различни сфери на потребление, търси дистрибутори или търговски представители за предлагане на малък дигитален микроскоп, който се използва в областта на медицината, по-специално за скрининг на кожата.


ИТАЛИЯ BOIT20160114002 Виж пълния текст (EN)

Фирма с дългогодишен опит в обработка на животински мазнини търси дистрибутори. Продуктите на фирмата намират приложение в различни сектори на промишлеността, като производство на храни за домашни любимци, хранително-вкусовата промишленост, биогорива и олеохимични продукти (козметика).


ИТАЛИЯ BOIT20160226001 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специализирана в разработка на софтуери, изчисления в облак и консултиране, търси търговски партньор за своята система за управление на POS устройства за телефонни магазини. Идеални партньори са мобилни оператори, доставчици на аксесоари за мобилни телефони и софтуерни къщи с опит в пазара на мобилни телефони.


ИТАЛИЯ BOIT20150820001 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специализирана в производство и търговия на сосове, подправки за чеснов хляб и маслини в саламура, търси дистрибутори.


ИТАЛИЯ BOIT20160113001 Виж пълния текст (EN)

Дизайнер и производител на системи за пречистване на изгорели газове от дизелови и газово захранвани двигатели, търси дистрибутори.


ИТАЛИЯ BOIT20160225001 Виж пълния текст (EN)

Производител на иновативни зелени технологии, използвайки студена вода за почистване на външни повърхности на сгради и обществени места, вкл. градини, дървета и места, посещавани от домашни любимци и деца, търси търговски представители.


КИПЪР BOCY20151215001 Виж пълния текст (EN)

Производител на селскостопанско оборудване, напоителни, санитарни, дренажни и отоплителни системи търси търговски посредници.


КИПЪР BOCY20160210001 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специализирана в корпоративно и търговско право, корпоративна миграция, инвестиционна миграция, доставки и данъчното законодателство предлага услугите си на одиторски фирми и банкови институции за международни бизнес дейности в рамките на договор за услуги или за подизпълнение.


ЛИТВА BOLT20160322001 Виж пълния текст (EN)

Адвокатска кантора, специализирана в търговско право (договорно право, граждански процеси, обществени поръчки, финансово регулиране, интелектуална собственост и т.н.), предлага своите услуги за фирми, които имат бизнес интереси в Литва.


МАЛТА BOMT20160212001 Виж пълния текст (EN)

Производител на голямо разнообразие от бързооборотни стоки за лична грижа и стоки за бита търси изключителни дистрибутори.


ПОЛША BRPL20160304001 Виж пълния текст (EN)

Дистрибутор на иновативни продукти, предназначени за активни хора, търси нови иновативни спортни принадлежности.


ПОЛША BRPL20160314001 Виж пълния текст (EN)

Фирма за разработване на IT системи, търси доставчици на GSM / GPS локатори, по-специално детски и велосипедни локатори.


ПОЛША BOPL20160222001 Виж пълния текст (EN)

Производител на устройства за контрол и набюдение на ниско напрежение за слаботокови инсталации (24 - 230V) предлага услугите си като подизпълнител за фирми в различни сфери и търси дистрибутори.


ПОЛША BOPL20160202001 Виж пълния текст (EN)

Производител на различни видове органични зърнени храни търси дистрибутори и търговски представители.


ПОЛША BOPL20160119002 Виж пълния текст (EN)

Транспортна фирма с над 20-годишен опит предлага цялостни услуги, като спедиция, складиране, митнически процедури, транспорт на контейнери, цели и насипни товари по суша, море или въздух.


ПОЛША BOPL20160301001 Виж пълния текст (EN)

Производител на висококачествени детски колички и детски седалки за кола търси дистрибутори.ПОЛША BOPL20160224003 Виж пълния текст (EN)

Производител на комплекти за проверка на канализационни системи търси дистрибутори. Всички комплекти са монтирани на самоходна количка с въртяща се глава и единица за измерване на наклона.


ПОЛША BOPL20151229002 Виж пълния текст (EN)

Фирма предлага иновативно и интелигентно сканиране на документи и система за архивиране, достъпна от всички краища на света. Фирмата търси търговски представители и дистрибутори, като предлага лиценз за продуктите.


ПОЛША BOPL20151229004 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специализирана в производство и поставяне на дървени подове и настилки, търси дистрибутори и търговски представители.


ПОЛША BOPL20151230003 Виж пълния текст (EN)

Иновативна ИТ компания, специализирана в управление на работния процес (BPM Бизнес мениджмънт), застраховки, архив и индивидуални решения, базирани на модерна ИТ платформа, която е 100% собственост на дружеството, предлага своите услуги на заинтересовани клиенти.


ПОЛША BOPL20150408005 Виж пълния текст (EN)

Производител на полиетиленово фолио, флексопечат, производство на гъвкави опаковки и рециклиране на пластмасови отпадъци, предлага своите продукти на заинтересовани клиенти и търговски представители.


ПОЛША BOPL20141217005 Виж пълния текст (EN)

Дизайнер и производител на мехатронни устройства за контрол на трафика - интегрирана система за засичане на автомобили и пешеходци, търси дистрибутори.


ПОЛША BOPL20160324003 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специализирана в изпитване, без разрушаване, предлага своите услуги на индустриални партньори като корабостроителници и крайбрежни съоръжения, промишлени складове, както и на петролни рафинерии и електроцентрали.


ПОЛША BOPL20160224001 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специализирана в производство на композитни входни врати, търси дистрибутори и търговски представители.


ПОЛША BOPL20160302001 Виж пълния текст (EN)

Група учени предлага своите услуги за рециркулация на системи за аквакултури. Системата за рибни стопанства позволява да се ограничи използването на вода чрез филтриране и в същото време дава възможност за създаване и контрол на специфичното състояние на културата. Учените предлагат подизпълнение на производители на морски дарове и дизайнери на подобни системи.


ПОЛША BOPL20141217009 Виж пълния текст (EN)

Производител на едрогабаритни структурни тръби, предназначени за подземни резервоари за съхраняване и запазване на отпадъчни води, дъждовна вода, вода от повърхността на пътища, инженерни съоръжения и други, търси търговски представители.ПОЛША BOPL20160223001 Виж пълния текст (EN)

Фабрика за шперплат предлага дървообработващи услуги като право и извито рязане с интерполация в две оси, сондажни слотове и отвори, форматиране на 2D и 3D елементи и търси дистрибутори.


ПОЛША BOPL20160113003 Виж пълния текст (EN)

Производител на различни кожени аксесоари за лов, включително гети, носилки за домашни любимци, чанти за животни, търси търговски представители и дистрибутори.


ПОЛША BOPL20160105001 Виж пълния текст (EN)

Фирма търси дистрибутори и търговски представители за химически продукти, използвани в каучуковата промишленост: минерални смазочни масла, емулгатори, реакционни инициатори за полимеризация, антиоксиданти и др. Фирмата търси също производители на гуми и други продукти от каучук.


ПОЛША BOPL20151229003 Виж пълния текст (EN)

Производител на машини и апарати за дограма от PVC, алуминий и стомана, търси търговски представители и дистрибутори.


ПОЛША BOPL20160217003 Виж пълния текст (EN)

Фирма предлага система за домашно експлоатиране за масивни дървени конструкции, изработени от слоеста дървесина. Фирмата предлага висококачествени комплексни услуги - от проектирането през производството и доставката до монтажа. Производителят предлага своите услуги на строителни фирми като подизпълнител.


ПОЛША BOPL20151116001 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специализирана в проектиране и производство на рекламни материали като: 3D светлинни букви, рекламни облекла, широкоформатен печат, търси партньори (рекламни агенции), които имат контакти с крайни клиенти.


РУМЪНИЯ BORO20160217001 Виж пълния текст (EN)

Фирма от района на Черно море, предлага висококачествени услуги за настаняване на туристи от цял свят и притежава един от най-добрите СПА центрове, известни със своите лечебни и рехабилитационни програми. Фирмата търси туристически агенции и туроператори за популяризиране на услуги й в чужбина.


РУМЪНИЯ BRRO20160328001 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специализирана в дистрибуция на стоматологични и медицински консумативи, инструменти и оборудване за стоматологични и медицински учреждения, частни клиники, болници, аптеки и здравни центрове, търси производители на стоматологични и медицински консумативи, инструменти и оборудване.


РУМЪНИЯ BRRO20160208001 Виж пълния текст (EN)

Фирма търси партньори, производители на резервни части за асансьори в рамките на споразумение за производство.


РУМЪНИЯ BORO20150721002 Виж пълния текст (EN)

Производител и доставчик на LED осветителни решения, търси търговски представители.


РУМЪНИЯ BORO20151214001 Виж пълния текст (EN)

Производител на рециклирани гранули и фолиа от полиетилен с ниска плътност (LDPE) търси дистрибутори.


РУМЪНИЯ BORO20151210001 Виж пълния текст (EN)

Производител на широка гама от оборудване за хранителната, фармацевтичната, нефтената и химическата промишленост предлага подизпълнение.


РУМЪНИЯ BORO20160208002 Виж пълния текст (EN)

Изобретатели търсят търговски представители за популяризиране и предлагане на гъвкава иновативна система за високо ефективна пластична деформация посредством хидроформинг с високо налягане, приложима в сектора на автомобилостроенето и аеронавтиката.


РУМЪНИЯ BORO20151217001 Виж пълния текст (EN)

Фирма търси търговски представители и дистрибутори за система от софтуерни инструменти за анализ на гласови сигнали, включително: инструменти за определяне на форматите и за извличане на стойностите.


РУМЪНИЯ BORO20151111001 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специализирана в отглеждане и продажба на овощни дръвчета, плодови храсти, рози и лози, търси дистрибутори.


РУМЪНИЯ BORO20151012001 Виж пълния текст (EN)

Фирма, работеща в областта на информационните технологии и компютърните услуги, предлага услугите си като подизпълнител за фирми в същата или сродна сфера на дейност.


РУМЪНИЯ BORO20160201002 Виж пълния текст (EN)

Производител на натурални и диетични хранителни продукти и съставки, базирани на соев растителен протеин търси дистрибутори и търговски представители.


РУМЪНИЯ BORO20151110003 Виж пълния текст (EN)

Производител на плодови конфитюри, компоти и сиропи търси дистрибутори.


РУМЪНИЯ BORO20151002003 Виж пълния текст (EN)

Производител на мека мебел, изработена от текстил, кожа и имитация на кожа, предлага услугите си като подизпълнител.


РУМЪНИЯ BORO20150702001 Виж пълния текст (EN)

Производител на метални изделия (например метални рамки или части за строителството) търси дистрибутори и предлага услугите си като подизпълнител за производство на метални изделия от стомана.


РУМЪНИЯ BORO20151110002 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специализирана в предоставяне на услуги в областта на изследванията и развитието на биотехнологиите: анализ и обработка на данни, технически решения и изследователски проекти, търси заинтересовани клиенти за цялостно обслужване чрез договор за услуги.


РУСИЯ BORU20160323002 Виж пълния текст (EN)

Производител на композитна арматура търси дистрибутори в сферата на строителния сектор.


РУСИЯ BORU20160125003 Виж пълния текст (EN)

Производител на висок клас класически мъжки облекла и аксесоари, включително вратовръзки, папийонки и джобни кърпички, търси дистрибутори.


СЛОВАКИЯ BOSK20160114001 Виж пълния текст (EN)

Производител на висококачествени LED осветителни технологии (LED осветителни тела, LED улични лампи и светодиодни промишлени осветителни тела), търси дистрибутори и търговски представители.


СЛОВАКИЯ BOSK20160112001 Виж пълния текст (EN)

Фирма, разработила нов тип самолети с два двигателя, с отлични характеристики, с изключително аеродинамична форма, търси инвеститори за покриване на производствените и оперативни разходи.


СЛОВЕНИЯ BOSI20160108001 Виж пълния текст (EN)

Доставчик на иновативни продукти и услуги в областта на електрическите инсталации търси дистрибутори. Компанията е водещ световен производител на решения за жилищни и търговски инсталации, разпределение на енергия за ниско и средно напрежение, електроника и полупроводници.


СЛОВЕНИЯ BOSI20151211001 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специализирана в монтаж, поддръжка, консултации и инженеринг в областта на вентилацията, климатизацията и отоплението за индустриални обекти и частни домове, предлага услугите си по споразумение за услуги.


СЪРБИЯ BORS20150922001 Виж пълния текст (EN)

Производител на каучукови екструдирани профили, формовани гумени и пластмасови продукти, както и спирачни маркучи, търси дистрибутори и търговски посредници.


СЪРБИЯ BORS20160219001 Виж пълния текст (EN)

ИТ фирма, специализирана в изследвания на разширена реалност и разработка на софтуер за всички основни софтуерни и хардуерни платформи, търси партньори за услуги и търговски представители в следните сектори: индустриална поддръжка, автомобилостроене, домакинства, маркетинг, продажби на дребно и т.н.


СЪРБИЯ BORS20160218001 Виж пълния текст (EN)

Фармацевтична фирма предлага предклинична разработка, тестване за биосъвместимост за медицински изделия и биологично изпитване за целите на контрола на качеството на готови лекарствени изделия чрез сключване на договор за услуги или подизпълнение.


ТАЙВАН BOTW20160205002 Виж пълния текст (EN)

Дизайнер и производител на роботи и роботизирани решения (образователни роботи, роботи за сигурност, промишлени роботи, както и роботизирани компоненти като контролери, мотори, сензори) търси търговски представители и дистрибутори.


ТАЙВАН BOTW20151208001 Виж пълния текст (EN)

Производител на кабелни снопове предлага аудио, видео, комуникационни и електронни кабелни и телени снопове за използване в сферата на автомобилостроенето, медицинските и промишлени съоръжения.


ТАЙВАН BOTW20151217001 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специализирана в разработване и производство на електрически устройства с интегрални схеми за защита, като MCBs и RCBOs, търси дистрибутори.


ТУРЦИЯ BOTR20160317002 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специализирана в производство на алуминиева дограма, търси търговски представители, дистрибутори или търговци на едро на алуминиева дограма и предлага подизпълнение за производители на алуминиеви прозорци и врати.


ТУРЦИЯ BOTR20151218001 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специализирана в хигиенично пакетиране на мокри кърпи, захар, разтворимо кафе, сметана, сол, черен пипер и клечки за зъби в санитарни условия, търси дистрибутори.


ТУРЦИЯ BOTR20151216001 Виж пълния текст (EN)

Производствена фирма, специализирана в шкафове за CNC и компресорни машини, кабини за електронни устройства и различни видове аксесоари за заводи, търси споразумения за подизпълнение.


ТУРЦИЯ BOTR20151215003 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специлизирана в леярство и формоване под високо налягане търси търговски партньори и подизпълнители.


ТУРЦИЯ BOTR20151208002 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специализирана в производство и монтаж на стоманени конструкции за промишлени предприятия, предлага услугите си като подизпълнител.


ТУРЦИЯ BOTR20151218002 Виж пълния текст (EN)

Производител на картонени опаковки предлага услугите си като подизпълнител.


ТУРЦИЯ BOTR20151215005 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специализирана в производство и монтаж на промишлени предприятия (за гипс, цимент, калцит, перлит и други строителни материали) предлага услугите си като подизпълнител.


ТУРЦИЯ BOTR20151209001 Виж пълния текст (EN)

Производител на слънчеви и водни отоплителни системи като слънчеви топлинни панели, бойлери, радиатори и акумулиращи резервоари, търси дистрибутори.


ТУРЦИЯ BOTR20160125002 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специализирана в производство на хладилни системи (за сладкарски изделия, деликатеси, напитки и хладилни шкафове) търси дистрибутори.


ТУРЦИЯ BOTR20160115001 Виж пълния текст (EN)

Производител на кухненско оборудване за ресторанти търси дистрибутори.


ТУРЦИЯ BOTR20160108006 Виж пълния текст (EN)

Производител на бебешко, детско и дамско облекло и бельо, търси дистрибутори.


ТУРЦИЯ BOTR20151223003 Виж пълния текст (EN)

Фирма предлага кинетични архитектурни системи, изработени от алуминиеви и стъклени сгъваеми структури за ресторанти, кафенета и хотели, търговски и жилищни басейни, вътрешни дворове и промишлени съоръжения в рамките на споразумение за производство.


ТУРЦИЯ BOTR20160108003 Виж пълния текст (EN)

Производител на тапицирани столове, кресла, пейки, дивани и други изделия за сядане търси дистрибутори.


УНГАРИЯ BOHU20160201001 Виж пълния текст (EN)

Производител на микро-прах от обвивката и масло от гроздови семена на синьо (червено) грозде търси дистрибутори и магазини за здравословни храни, търговци на здравословни храни на едро, супер- и хипермаркети, аптеки и онлайн магазини за здравословни хранителни стоки.


УНГАРИЯ BOHU20160308001 Виж пълния текст (EN)

Производител на звукова и светлинна сигнализационна система за повикване на медицинска сестра, приложима в общи болнични стаи, интензивни грижи, VIP болнични стаи, социални домове и старчески домовете, търси дистрибутори.


УНГАРИЯ BOHU20151223001 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специализирана в кабелно асемблиране и производство на кабелни снопове и електронно-механичен монтаж, търси дистрибутори и предлага услугите си като подизпълнител на заинтересовани партньори.


УНГАРИЯ BOHU20151223002 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специализирана в производство и проектиране на специфични устройства, специални машини, поточни линии и устройства за тестване, предлага подизпълнение на производители на пластмасови изделия, електронни, инженерни и автомобилни фирми.


УНГАРИЯ BOHU20160317002 Виж пълния текст (EN)

Производител на болнични леглови панели търси дистрибутори. Панелите се използват в общи болнични стаи, при интензивни грижи, VIP болнични стаи, висококачествени социални домовете или домове за стари хора.


ФРАНЦИЯ BRFR20160324001 Виж пълния текст (EN)

Производител на механични системи с добавена стойност за космическата и ядрената индустрия иска да инвестира в или да придобие малък бизнес дял в фирма със солиден опит в областта на висшата фина механика.


ФРАНЦИЯ BRFR20160315001 Виж пълния текст (EN)

Търговец на едро на части и принадлежности за ремонт на камиони търси нови доставчици на такива части и аксесоари.


ФРАНЦИЯ BRFR20160302001 Виж пълния текст (EN)

Вносител и търговец на опаковки за храни и пластмасови кофички за кисело мляко, сметана и крема сирене, търси нови доставчици в състояние да произвеждат между 30 -70 милиона кофички на година, с алуминиеви капачки.


ФРАНЦИЯ BOFR20160129003 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специализирана в решения за околната среда, предлага иновативен зелен биореактор, предназначен за заведения за обществено хранене. Автоматизираното устройство осигурява термофилно аеробно разграждане (70 ° С) на биологични отпадъци (кухненски отпадъци, остаряла храна) като директно ги превръща в прах (с намаляване на теглото до 90% в рамките на 24 часов цикъл). Фирмата търси дистрибутори и търговски представители.


ФРАНЦИЯ BOFR20160211001 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специализирана в проектиране и производство на бебешки аксесоари, търси дистрибутори и търговски представители за уникална персонализирана играчка за гушкане.


ФРАНЦИЯ BOFR20160216004 Виж пълния текст (EN)

Фабрика за занаятчийски бисквити, създала уникални бисквити по традиционна елзаска рецепта, търси търговски представители и вносители. Бисквитите съществуват в 57 различни вкусове и може да се сервират с кафе, чай, лед, плодова салата, шампанско и коктейли, но също така да бъдат използвани като част от декорация.


ФРАНЦИЯ BOFR20160215003 Виж пълния текст (EN)

Производител на висококачествено шампанско и марки вино, които съществуват от 1922г., търси дистрибутори.


ФРАНЦИЯ BOFR20160222001 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специализирана в дистрибуция на висококачествени трюфели, търси търговски представители и дистрибутори.


ФРАНЦИЯ BOFR20160216001 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специализирана в предоставяне на подкрепа за управление на проекти (изпълнение, развитие на инструменти, проследяване) се интересува от съвместно предприятие с чужди партньори.


ФРАНЦИЯ BOFR20160210002 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специализирана в дизайн на електрически мотори и генератори, предлага своите решения, услуги и продукти на търговски представители.


ФРАНЦИЯ BOFR20151211001 Виж пълния текст (EN)

Производител на фитили за свещи търси партньори, които желаят да интегрират фитилите в техния производствен.


ФРАНЦИЯ BOFR20160205001 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специализирана в производство на механични устройства за предотвратяване на преливане и други съоръжения за безопасно съхраняване на течности в статични резервоари, търси дистрибутори.


ФРАНЦИЯ BOFR20151216001 Виж пълния текст (EN)

Производител, специализиран в областта на електронните продукти и електрически решения, предназначени за контрол и защита на индустриални и морски генератори, търси дистрибутори.


ФРАНЦИЯ BOFR20160108002 Виж пълния текст (EN)

Производител на 100% ябълкови и плодови сокове и естествено пенливи плодови сокове търси дистрибутори и търговски представители.


ФРАНЦИЯ BOFR20160216002 Виж пълния текст (EN)

Фирма, специализирана в иновативно и техническо разработване на продукти от естествени влакна, е създала иновативен 100% естествен нетъкан материал за отпечатване. Фирмата търси търговски представители и дистрибутори.


ХОЛАНДИЯ BRNL20160318001 Виж пълния текст (EN)

Производител на цветни аранжировки за магазини за цветя, градински центрове и други обекти, свързани с дизайна на интериора на къщи, офиси, обществени сгради и други, търси термични лепила в течно състояние, известни също като EVA лепила.


ХОЛАНДИЯ BRNL20160321001 Виж пълния текст (EN)

Вносител на висок клас традиционни деликатесни продукти търси производители на такива продукти, които са нови и не са общодостъпни в търговската мрежа.


ХОЛАНДИЯ BONL20160105002 Виж пълния текст (EN)

Фирма търси дистрибутори за новоразработени иновативни спортни игри за пазара на развлечения и глобални състезателни спортове на световно ниво.


ХЪРВАТИЯ BOHR20160202001 Виж пълния текст (EN)

Моден дизайнер, специализиран в производство на трикотажни части за дрехи, посредством използването на традиционни техники (тъкане, плетене и бродиране) и естествени материали (вълна, коприна, памук и лен) търси търговски представители и дистрибутори.


ЧЕХИЯ BRCZ20160323001 Виж пълния текст (EN)

Търговска и производствена фирма, разработила иновативна малка мобилна слънчева електроцентрала, търси доставчици на 19-футови стоманени контейнери за мобилната централа, изработени съгласно изготвена техническа документация и по споразумение за производство.


ЧЕХИЯ BOCZ20160215001 Виж пълния текст (EN)

Производител и доставчик на продукти за еднократна употреба и конфекция за здравния сектор педлага производство и търси дистрибутори.


ЧИЛИ BRCL20160118001 Виж пълния текст (EN)

Фирма търси производители на вендинг машини (за дъвки, играчки и готови ястия), за дистрибуция на чилийския и южноамерикански пазар.


ШВЕЦИЯ BRSE20160202001 Виж пълния текст (EN)

Фирма за търговия и продажба на стандартизирани и персонализирани кожени изделия търси доставчици и производители на кожени изделия.


ШВЕЦИЯ BOSE20160119001 Виж пълния текст (EN)

Фирма предлага облачно базирани системи за разпределение на работата на заинтересовани партньори. Системата спестява време за теренни работници и мениджъри, намалява риска за грешки по целия път от длъжностната характеристика до фактурирането и повишава качеството на услугата.


Сподели с приятели:


©zdrasti.info 2017
отнасят до администрацията

    Начална страница