Уважаеми господин бояджиевДата01.12.2017
Размер15.08 Kb.
Размер15.08 Kb.


gerb_jalt.pngУВАЖАЕМИ ГОСПОДИН БОЯДЖИЕВ,

80 години жизнен път, е път достоен за уважение! Повече от 50 години професионален път, отдаден за здравето на хората, е път достоен за поклонение! Има една мисъл, че „Най- скъпото на човека е неговия живот и той трябва да се изживее така, че когото човек си прави равносметка, да не му бъде мъчително болно за безцелно изживените дни и да може с гордост да каже, че е живял един достоен и посветен на хората живот“. Господин Бояджиев, вашият житейски път беше обречен към най-скъпото на човека-неговото здраве и Вие посветихте на него не само годините си, но и сърцето си. През целият си професионален път болката на пациента, беше и Ваша болка. Радостта им от оздравяването-Ваша радост. Такъв човек не е само доктор, той е ЛЕЧИТЕЛ и за нас е щастие и късмет, че на тази достойна възраст, все още сте на предния фронт в здравеопазването и сте единствената ни надежда, че при нужда можем да разчитаме на Вас. Да, за нас това е равносметката от вашия живот и такъв живот не е безсмислен, той оставя диря не само в историята на общината, но и в душите на хората.

Уважаеми господин Бояджиев, вашата биография не се изчерпва само с лекарското Ви присъствие. В нея ясно личат и следите от обществената Ви дейност, като ръководител на комсомолска организация, секретар на ОФ, член на временния Изпълнителен комитет на Общински Народен Съвет-Опан, кмет на временната управа на с. Бял извор, два мандата общински съветник и т.н. Това което ви откроява от останалите, е силата на характера и ясните Ви мисли и поведение. Времето и „политическите шамани“, не успяха да Ви направят човек с шаблонно мислене и поведение. Навсякъде вие бяхте собственото си Аз, каквото и да ви е струвало това, а такъв човек е достоен не само за уважение, но и за подражание.

На този ден, искам от името на жителите на община Опан и от мое име в качеството ми на кмет за община Опан, да ви поздравя за Рождения ден и Юбилея от професионалната Ви дейност.

Когато парите не са достатъчни да ви подарим най-желания от нас подарък и когато думите не стигат да изкажем нашата благодарност към Вас, приемете Нашето искрено човешко БЛАГОДАРЯ!

И Бог да Ви благослови!28.09.2016 г. Кмет на Община Опан: ……………...……… с. Бял извор /инж. Генчо Колев/

Сподели с приятели:


©zdrasti.info 2017
отнасят до администрацията

    Начална страница