Конкурс за есе, организиран от Българското общество за индивидуална свобода (боис) при участието на института „Айн Ранд"Дата01.02.2017
Размер19.9 Kb.
Размер19.9 Kb.

Започнете кариерата си с летящ старт!
Напишете есе от четири страници и спечелете стипендия за пролетния семестър и безплатно участие в едноседмичен летен лагер-семинар в Литва
Просперитетът обича свободата”
Това е наименованието на първия либертариански студентски конкурс за есе, организиран от Българското общество за индивидуална свобода (БОИС) при участието на института „Айн Ранд” (САЩ) и финансиран от фондация „Атлас” (САЩ).
Конкурсът е за оригинално есе от около 4 машинописни страници (между 800 и 1200 думи) върху най-известните есета на Айн Ранд, които ще Ви бъдат предоставени от нас. Ще бъдат раздадени награди на обща стойност 7000 лева.

Вашето участие ще Ви даде:- при успешно участие (т.е. 30-те най-добри есета):

  • Публикуване на Вашето есе на интернет страницата на БОИС (www.libertarium.net) – Вие ще можете да цитирате линка с Вашето есе в CV-то си като пример за нещо, което сте направили и от което се интересувате (и моментално да изпъкнете сред останалите кандидати, които най-често нямат нищо, създадено от тях). Вашето име ще се появява в Гугъл и други търсачки.

  • Безплатно участие в двудневен семинар, посветен на Айн Ранд и романът й „Атлас изправи рамене” (на стойност 200 лв.).

 • при победа в конкурса (първите 4 класирали се):

  • Една от следните награди:

   • една първа награда от 250 лева под формата на 5 месечни стипендии по 50 лв за пролетния семестър на 2008 г. и безплатно участие в едноседмичния летен Liberty English Camp в Литва (на стойност 900 лв.)

   • една специална награда от 200 лева

   • една втора награда от 150 лева

   • една трета награда от 100 лева

  • Почетна грамота от Българското общество за индивидуална свобода

  • Безплатно асоциирано членство в БОИС за година (на стойност 40 лв.) – възможности за нови контакти, проекти и кариера

  • Препоръка от председателя на БОИССрокът за участие изтича на 21.12.2007 в полунощ. Подробни условия за участие, изисквания към преводите и инструкции за кандидатстване ще намерите на това табло и на сайта на БОИС (www.libertarium.net). Ако имате въпроси, потърсете Калин Манолов, тел. 965 09 92, имейл

Българско общество за индивидуална свобода


P.S. Имаме и специален подарък за Вас – книгата на Айн Ранд „Капитализмът – непознатият идеал” (корична цена 30 лв.), ако предадете есето си сред първите 30. Имайте предвид, че тази обява ще бъде разпространена във всички университети в страната, затова е добре да побързате да се запознаете с подробните условия и да напишете есето си.

Сподели с приятели:


©zdrasti.info 2017
отнасят до администрацията

    Начална страница