Конкурс за есе за ученици от 4 до 7 клас формуляр за участиеДата01.02.2017
Размер21.4 Kb.
Размер21.4 Kb.

full logo hrdc [final] bg logo_era1http://arhiva.mobilnost.hr/prilozi/05_1415261632_euroguidance_logo_basic_color.gifКАКЪВ ИСКАМ ДА СТАНА, КОГАТО ПОРАСНА?

НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА ЕСЕ ЗА УЧЕНИЦИ ОТ 4 ДО 7 КЛАС


ФОРМУЛЯР ЗА УЧАСТИЕ

download

Име на участника: Дария Илиянова Личкова
Клас, име на училището и град:
6 а клас, СОУ „Васил Левски”, гр. Троян

Когато порасна, аз искам да стана моден дизайнер.

Започнах да рисувам от малка, още от детската градина. Всеки ден сядах у нас на масата до прозореца и си рисувах нещо. Мама имаше същото хоби, аз й подражавах и се учех от нея. С много поправки успявах да направя картините си все по- хубави и по- хубави.

После в началното училище се запалих по рисуването на принцеси. Повечето ми съученички правеха това, но учителката ми казваше, че моите принцеси са като живи. Аз обличах всяка от тях в различна рокля. И тогава си помислих, че бих могла да стана след време моден дизайнер.

Когато рисувам, сякаш нещо ме води към красивия модел, той е отражение на преживяванията ми в момента. Когато съм тъжна, роклята е в мрачни цветове, лицето на модела е сериозно. Когато ми е весело, моделите ми са усмихнати, те са облечени в ярки цветове. Опитвам се да вложа всичките си мисли, чувства и настроения в своите творения, защото мисля, че така изглеждат по- истински.

Зная, че трябва да се справя с много предизвикателства, за да реализирам мечтата си и да стана моден дизайнер. Необходимо е да развивам таланта си да рисувам. Мама ще ми помогне. Ще я помоля да ме запознае с художници от нашия град, в който е една от най- добрите художествени гимназии в страната.Те ще ми покажат какво трябва да науча още за рисуването.

Освен това сама ще потърся книги за модния дизайн, ще открия и информация в интернет. Искам да изуча опита на едни от най- добрите професионалисти в тази област в България и по света.

Познавам скиците на Силвия Павлова. Харесват ми. Възхищавам се на таланта и на успеха й.

Избрах тази професия, защото чрез нея ще рисувам красиви модели, които ще правят хората щастливи. Всеки иска да е облечен добре и да има неповторима дреха за определен случай или повод. Аз ще създавам такива дрехи. Ще бъда много доволна, когато някой носи моите модели и се чувства комфортно и със самочувствие в тях.

Всяка година ще дарявам свои модели на бедни абитуриенти. За тях балът за завършването на училище е важен момент. Не всички момичета и момчета обаче могат да си позволят да си купят скъпи и красиви облекла. Аз ще подарям моите дрехи на ученици в нужда. Така ще превърна абитуриентската им вечер в истински празник и те няма да се чувстват различни от останалите.

Много бих искала мечтата ми да стане реалност и когато порасна, да съм добър и уважаван професионалист. А защо не и да стана известна?Сподели с приятели:


©zdrasti.info 2017
отнасят до администрацията

    Начална страница