Смело вървете по своя пътДата17.11.2017
Размер40.77 Kb.
Размер40.77 Kb.СМЕЛО ВЪРВЕТЕ ПО СВОЯ ПЪТИмате безброй мечти наум, но нямате достатъчно кураж да направите първите стъпки? Преследването на мечтите в живота и бизнеса е прекрасно приключение, в което не липсват трудности и препятствия, тъй като именно те ни правят по-силни. Огледайте се! Има много начини да окуражите самочувствието си и да продължите напред. Мотивация можете да намерите в какво ли не – от разговора с добър приятел до новото червило. А ние бихме добавили към списъка и подходящия аромат.

Укрепете самочувствието си. Когато нивото на вашата увереност е по-високо, няма какво да ви спре. Заявете смело своя стил с парфюмната вода My Destiny. Тази плодово-флорална композиция е обогатена със специална съставка – екстракт от полускъпоценния камък Турмалин. Неговите кристали притежават рядка енергия, позната със силата си да вдъхва самочувствие и да разкрива креативността

Няма нищо странно в това. Ароматът е силен фактор, който има мощно въздействие върху настроението и общото състояние на човека. А дали има аромат, който да е специално създаден да улови духа на вашата индивидуалност и да ви зареди с увереността да следвате своя собствен път? Това е парфюмната вода My Destiny. Тази плодово-флорална композция съдържа специална съставка – екстракт от полускъпоценния камък Турмалин. Неговите кристали притежават рядка енергия, позната със силата си да вдъхва самочувствие и да помага за разкриването на креативността.


ОСТАНЕТЕ УНИКАЛНИ И ПОСТИГНЕТЕ ЖЕЛАНИЯТА СИ


Помислете за всичките си таланти и умения. Сигурни сме, че няма друг човек, който да притежава същите качества. И единствено със своите собствени таланти и умения ще можете да постигнете онова, което ВИЕ искате от живота. Нека да ви окрилим по Вашия пътя към успеха!

Винаги бъдете верни на себе си. Когато вярвате в себе си, ще чувствате силата да постигате целите си. За да може вашата индивидуалност да бъде още по-изразена, стъклото на всеки един отделен флакон My Destiny е декорирано с ефектна зелена спирала (вдъхновена от Турмалина) чрез мастилено инжектиране. За първи път в парфюмерийната индустрия няма два еднакви флакона, което означава, че Вашата парфюмна вода My Destiny е наистина единствената на света – точно като Вас!

Ние от Орифлейм сме горди да бъдем първите в парфюмерийната индустрия, които постигат такава степен на персонализация на флакончетата.
ВАШАТА НЕВЕРОЯТНА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАЗВИТИЕ


Управлявайки своя бизнес, вие със сигурност сте вдъхновение за тези около вас и ги зареждате с позитивна енергия. А сега можете да озарите своята индивидуалност и да вдъхнете сили на клиентите си с този аромат, който е уникален също като вас – My Destiny.


Кое е толкова специално при този аромат?
Ароматът съдържа специална съставка – екстракт от Турмалин, харизматичен полускъпоценен камък. Неговите кристали притежават рядка енергия, позната със силата си да повишава самочувствието и креативността.


Защо е оригинален флакона?

В сътрудничество с водещ стъклопрозводител създадохме нещо, което никога досега не се е появявало в парфюмерийната индустрия: инспирирана от Турмалина, всяка една бутилка е специално декорирана с оригинална зелена спирала чрез мастилено инжектиране.Кой създаде тази парфюмна вода?

Ароматът е създаден от известната парфюмеристка Sophie Labbé, която е участвала в разработването на редица аромати за легендарни марки, сред които Givenchy, Bulgari и Yves Saint Laurent.

Софи Лабе за аромата:
Екстракт от полускъпоценния камък турмалин е използван в парфюмната вода  My Destiny – какво е значението на камъка? 

Този камък е наистина специален, заради силната си позитивна енергия и способността си да влияе на самочувствието. Според мен, скъпоценният камък поначало има общо с парфюма – и двете ни дават сила. Турмалинът е свързан с изразяването на креативността,  което прави този аромат за мен още по-специален. Имате съчетанието от силата на аромата и енергията на камъкаКое Ви дава самочувствие и позитивна енергия?

Любовта! Тя ми дава силата да местя планини, способна съм да надскоча собствените си граници и сили, когато обичам. И страстта. Страстта ми е необходима във всичко, което правя, защото така се чувствам щастлива, силна и отдадена.


Може ли да ни разкажете и за другите нотки, които могат да бъдат открити в My Destiny? Как ги подбрахте?

Искахме да създадем аромат, който възбужда позитивната енергия, затова в самото начало се усеща грейпфрутът и боровинките. В сърцевината уханието на божур е доминиращо, защото придава елегантност. Още повече сила ни дава след това портокаловият цвят. И накая – пачули. За мен в пачули има много дълбочина и мистериозност, аурата на My Destiny – има нещо специално в това, някаква особена привлекателност.Как се почувствахте като завършихте My Destiny?

Бях много горда и щастлива с My Destiny, особено защото за първи път работех с Орифлейм.

Сподели с приятели:


©zdrasti.info 2017
отнасят до администрацията

    Начална страница